100 de ani Persol

Persol-aniversarea a 100 de ani cu Will Smith

Persol – unul dintre cele mai importante branduri de ochelari din lume, a sarbatorit cea de-a 100-a aniversare pe 25 mai 2017, cu o petrecere exclusiva in timpul Festivalului de Film de la Cannes, in parteneriat cu amfAR – una din cele mai mari organizatii non profit sustinatoare a luptei impotriva SIDA si prevenirea raspandirii HIV.

persol-100-ani-cu-eva-longoria
Eva Longoria

Evenimentul a avut loc pe un yacht exclusiv  in  Port Pierre Canto si s-a bucurat de prezenta unor personalitati ca Will Smith, Adrien Brody, Donatella Versace, Toby Maguire, Eva Longoria. Aniversarea a 100 de ani a fost sarbatorita de Persol cu doua noutati, noul Persol 9649SG Limited Edition si doua culori Havana ale Persol 6649.

Persol 9649SG Limited Edition prezinta sageata iconica realizata prima data din aur de 18 carate, data centenara Persol si certificatul Limited Edition gravat in aur in interior; este o adevarata capodopera italiana, adunand nu mai putin de 200 de piese numarate.

donatella-versace-la-100-de-ani-persol
Donatella Versace
persol-aniversare-100-ani-anja-rubik
Anja Rubik

Persol a luat nastere in 1917 in Turin – Italia, realizand initial designuri care sa protejeze si sa ofere confort conducatorilor de tramvai. De atunci, ei au realizat ochelari de ultima generatie iubiti de toata lumea, in special de starurile de cinema. Astfel, datorita calitatii si a valorii lor, Persol ramane in inima multor clienti, continuand cercetarea si reinventarea pe acest segment.

Foto&Info: image.net, getty