3 Masti Eficiente si Necostisitoare pentru Tenul Gras de Facut Acasa

Frumusete

3 Masti Eficiente si Necostisitoare pentru Tenul Gras de Facut Acasa

17

Tenul gras ne poate pune mari probleme, mai ales prin predispozitia la aparitia punctelor negre si a pustulelor, nemaiaducand in discutie aspectul lucios si de neingrijit pe care il avem cateodata. Pe langa curatatul tenului zilnic (dimineata si seara) si consumul apei zilnice (pentru eliminarea toxinelor), foarte indicate sunt si folosirea mastilor. Mai jos, avem trei tipuri de masca de facut acasa pentru tenul gras, la indemana oricui, necostisitoare si eficiente:

Masca cu galbenus de ou. Se separa albusul de galbenus, dupa care se amesteca bine galbenusul cu suc dintr-o jumatate de lamaie si o lingurita ulei de masline. Aplicati amestecul pe fata, lasati 10 – 15 minute apoi spalati-va cu apa calduta, preferabil cu apa calduta.

Masca cu albus de ou. Se separa albusul de galbenus, se amesteca albusul cu o lingurita ulei de masline si morcov ras foarte bine. Dupa ce se mixeaza bine, se aplica pe fata timp de 10 – 15 minute, dupa care, spalati-va cu apa calduta.

Masca cu mar. Curatati un mar de dimensiuni medii de coaja, taiati-l in bucati mici si fierebeti-l in lapte pana se inmoaie si formeaza o pasta. Se aplica amestecul pe fata cand este caldut, se lasa 15 -20 minute, dupa care clatiti-va cu apa calduta.

Comments are off this post!