Buzele Frumoase – Mereu in Centrul Atentiei

Sfaturi

Buzele Frumoase – Mereu in Centrul Atentiei

30

In realitate sau pe copertile revistelor, buzele frumoase, senzuale sunt mereu o atractie atat pentru femei cat si pentru barbati. Dorinta de a avea buze cat mai frumoase a dus la operatii estetice, la implanturi si multe alte procedee nu tocmai conventionale. Dar cum putem face sa avem parte de buze frumoase, cu ajutorul metodelor mai putin pretentioase?
–    Pentru a proteja buzele de actiunea soarelui, trebuie folosit un balsam de buze cu indicele SPF (Sun Protection Factor) mai mare de 30. Trebuiesc evitate folosirea produselor care contin parfum si parabeni (conservanti), iar daca aveti buzele crapate, evitati produsele care contin camfor sau mentol – ingrediente care usuca buzele. Pentru a avea buze frumoase, acestea au nevoie sa fie hidratate, asa ca trebuiesc folosite produse care contin glicerina, ulei mineral, acid lactic, aloe, sorbitol. Efect instantaneu hidratant il au ceara de albine si lanolina.
–    Daca v-ati exfoliat deja fata si corpul, puteti trece la buze! Masarea buzelor cu miere prin miscari circulare, contribuie la stimularea colagenului care incetineste procesul de imbatranire a buzelor si le da un aspect mai ferm. Stergeti-va cu o carpa umeda sau servetel umed si aplicati ulterior balsam de buze.
–    Studiile au demonstrat ca fumatul duce la imbatranirea prematura a pielii, prin deteriorarea celulelor pielii si pierderea de colagen, fapt care atrage aparitia ridurilor. Daca vrei buze frumoase, evitati tigarile si hidratati-le cu un balsam adecvat!

Pentru buze frumoase, mai conturate, mai “pline” se pot face diverse implanturi cu anumite tipuri de acid hialuronic, substante ca Juvederm si Restylane, si mai mult cunoscutul Botox. Exista de asemenea si metode temporare de “umplere” a buzelor.

Comments are off this post!