4 probleme de frumusete solutionate

Frumusete

4 probleme de frumusete solutionate

25

Majoritatea avem puncte comune in ceea ce priveste modul cum aratam, iar problemele legate de frumusete sunt mereu in atentia noastra. Iata mai jos 4 cele mai comune probleme cu care ne confruntam si pe care le putem solutiona in cele mai simple moduri!

1. Ochi umflati

au majoritatea dintre noi, mai ales in cursul diminetii, dar din fericire, avem solutii la indemana. Ce avem de facut? Demachiantele de bumbac imbibate bine in solutii anti inflamatorii care contin apa de trandafir sau aloe vera, le tinem pe ochi timp de aproximativ 5 minute; apoi dam zona respectiva cu un balsam de ochi care contine cofeina – pentru energizare. Sariti peste anticearcan: orice este luminos, de fapt accentueaza pungile de la ochi! Dar, puteti folosi fard de ochi mat pe pleoape si sub genele de jos, o nuanta de doua ori mai inchisa.

2. Puneti-va lapte in cafea!

Majoritatea o facem, dar doar de placere, nestiind beneficiile sale. Cafeaua ne inchide culoarea dintilor, iar daca ne punem in cafea lapte avand cel putin 2% grasimi, vom avea parte de mai putine pete. Explicatia este urmatoarea: moleculele de lapte sunt mari si inconjoara pigmentii inchisi ai cafelei, ajutand ca acestia sa nu se lipeasca de dinti.

3. Produsele anti imbatranire ieftine la fel de bune ca cele ieftine?

Majoritatea cremelor antiimbatranire contin peptide care au un rol demonstrat de a reduce ridurile si acid alfa-hidroxi – un ingredient care te ajuta sa scapi de pete. Diferenta intre cremele ieftine si cele scumpe, este aceea ca cele din urma ofera o textura luxurianta, dar, ambele ajuta la reducerea ridurilor si a petelor.

4. Am nevoie de crema pentru gat?

Daca ai pielea foarte sensibila, raspunsul este DA, ai nevoie! Daca nu, ingrijirea normala cu crema anti imbatranire este de ajuns: pielea de pe gat este in mod normal, mai uscata si mai sensibila comparativ cu cea de pe fata, cremele destinate gatului sunt facute mai sensibile si mai emoliente. Cel mai bun lucru este sa te dai cu creme pe fata si pe gat, iar daca vei avea roseti pe gat, trebuie sa apelezi la crema destinata acestei parti.

Comments are off this post!