5 intrebari si raspunsuri despre frumusete

5 dintre cele mai intalnite intrebari si cele mai simple solutii, explicate aici !

5 dintre cele mai intalnite intrebari si cele mai simple solutii, explicate aici !

Care este cel mai bun mod de a aplica blush?

Trebuie folosita o perie de blush de marime medie care iti da control mai bun asupra culorii si a intensitatii. Tine peria vertical si tamponeaza culoarea pe obraji! Incepe mereu mai luminos si continua apoi cu intesitatea dorita a culorii!

Cum pot gasi nuanta potrivita a anticearcanului pentru tonul pielii?

Alege o nuanta care nu este mai mult de una sau doua nuante mai luminoasa decat pielea ta naturala! Iar pentru a merge la sigur, trebuie sa stii ca exista multe produse de machiaj si anticearcane – 2 in 1 – care vin deja cu nuantele care iti trebuiesc, asa ca nu ezita sa le folosesti!

Cum pot reduce liniile buzelor sau cutele cand folosesc rujul mat?

Daca buzele iti sunt predispuse uscarii, foloseste o perie de buze urmata de un balsam de buze pentru a-ti hidrata buzele. Aplica apoi rujul mat!

Pot obtine un efect fals de alungire si curbare a genelor?

Da, iar trucul este urmatorul: curbeaza genele cat mai bine! De asemenea, alege un rimel de alungire si volum, in mod special unul care contine fibre pentru a da impresia de extensii. Aplica 2-3 straturi, apoi tine bagheta nemiscata pe varfurile genelor timp de 10-15 secunde, pentru a crea un efect mai bun de curbare.

Cum pot folosi culori luminoase pentru smokey eyes?

Aplica fard de ochi luminos la pliu, apoi o culoare de baza medie la mijlocul pleoapelor, apoi spre coltul interior. Dupa ce ai facut aceasta, aplica o nuanta inchisa in coltul extern al ochiului pentru a crea forma V. Foloseste apoi aceeasi nuanta inchisa de-a lungul pleoapei inferioare, unind forma V la exteriorul coltului.