Sanatate

HomeSanatate5 lucruri interesante despre sani
5 lucruri interesante despre sani

5 lucruri interesante despre sani

Sanii: anumite femei ii iubesc, altele ii urasc! Subiect de discutie destul de des, admirati sau dimpotriva, sanii sunt de foarte multe ori in centrul atentiei; mergand pe aceeasi linie, va propunem sa cititi 5 lucruri interesante despre aceasta bogatie feminina.

Marimi diferite

Sanii au marimi diferite, unul dintre ei fiind cu aproximativ 20% mai mare decat celalalt! De obicei, sanul stang este mai mare!

Cei mai mari sani naturali

Cei mai mari sani naturali consemnati in Cartea Recordurilor, masoara aproape 180 cm – masuratoare facuta circumferential; Annie HawkinsTurner este numele posesoarei.

Annie-Hawkins-Turner

Sani fermi sau lasati?

Fumatul dauneza grav sanatatii, de la ingalbenirea dintilor si a unghiilor, pana la cancer. Mai putin stiut este faptul ca, fumul de tigara inspirat, contine o substanta chimica daunatoare corpului nostru, deoarece afecteaza elastina. Acest lucru contribuie de multe ori, la lasarea sanilor.

Greutate san

Un san normal, cantareste aproximativ jumatate de kilogram si contine aproape 4-5% din grasimea totala a corpului.

Baietii iubesc sanii

Daca te deranjeaza faptul ca baietii se uita la sanii tai, obisnuieste-te! Doar 20% sunt atenti la fata ta in timp ce vorbesti, restul de 80 de procente sunt cu ochii pe sani!

Tags:

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»