5 lucruri interesante despre sani

Sanatate

5 lucruri interesante despre sani

56

Sanii: anumite femei ii iubesc, altele ii urasc! Subiect de discutie destul de des, admirati sau dimpotriva, sanii sunt de foarte multe ori in centrul atentiei; mergand pe aceeasi linie, va propunem sa cititi 5 lucruri interesante despre aceasta bogatie feminina.

Marimi diferite

Sanii au marimi diferite, unul dintre ei fiind cu aproximativ 20% mai mare decat celalalt! De obicei, sanul stang este mai mare!

Cei mai mari sani naturali

Cei mai mari sani naturali consemnati in Cartea Recordurilor, masoara aproape 180 cm – masuratoare facuta circumferential; Annie HawkinsTurner este numele posesoarei.

Annie-Hawkins-Turner

Sani fermi sau lasati?

Fumatul dauneza grav sanatatii, de la ingalbenirea dintilor si a unghiilor, pana la cancer. Mai putin stiut este faptul ca, fumul de tigara inspirat, contine o substanta chimica daunatoare corpului nostru, deoarece afecteaza elastina. Acest lucru contribuie de multe ori, la lasarea sanilor.

Greutate san

Un san normal, cantareste aproximativ jumatate de kilogram si contine aproape 4-5% din grasimea totala a corpului.

Baietii iubesc sanii

Daca te deranjeaza faptul ca baietii se uita la sanii tai, obisnuieste-te! Doar 20% sunt atenti la fata ta in timp ce vorbesti, restul de 80 de procente sunt cu ochii pe sani!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *