Un Par Ondulat Necesita O Atentie Deosebita. Ce Faci Pentru A-l Ingriji?

Frumusete

Un Par Ondulat Necesita O Atentie Deosebita. Ce Faci Pentru A-l Ingriji?

18

Un par ondulat necesita o atentie deosebita pentru a-si pastra stralucirea, iar sfaturile urmatoare va vor indruma pentru a evita cazurile in care parul se increteste si pare plat. Folosirea adecvata a produselor si instrumentelor de styling sunt de asemenea necesare pentru a avea un par ondulat care sa arate foarte bine.
– Folosirea unui sampon pentru a avea un par ondulat este alegerea ideala in acest caz pentru ca hraneste parul cu vitamine si ii da volum. Nu trebuie sa va spalati mai mult de doua ori pe saptamana, deoarece spalatul ii ia parului uleiurile naturale si il fac sa arate uscat si plat. Dupa spalare, balsamul are un rol deosebit de a hidrata parul, a-i da stralucire si aspect natural.
– Uscarea unui par ondulat cu ajutorul instrumentelor de styling nu este indicata, deoarece ii reduce aspectul natural al buclelor! Periajul parului ud de asemenea duce la ruperea lui! Incercati o uscare naturala si stergeti-va parul, nu il frecati, in cazul in care aveti nevoie de un uscat mai rapid!
– Este contraindicata folosirea unui pieptene cu dinti desi, pentru ca acesta separa firele de par care alcatuiesc buclele, incretind parul acolo unde nu este nevoie, iar acest aspect nu este tocmai acela al unui par ondulat. Pentru a preveni ruperea firelor de par si aspectul unui cret dezordonat, folositi un pieptene cu dinti rari!
– Descalcirea parului face parte din procesul de a avea un par ondulat cu aspect natural. Incepeti in dus – cand parul este umed si hidratat, cu degetele, apoi folositi un pieptene cu dinti rari si descalciti parul de la varfuri spre radacini! Clatiti-va apoi parul mai mult! Nu faceti acest lucru cand aveti parul uscat, deoarece va avea un aspect dezordonat!
– Folosirea produselor cu ingrediente care hidrateaza previne incretirea dezordonata! Folositi o spuma atunci cand parul este umed dupa spalare, pentru a da un aspect natural al buclelor! Pentru un aspect mai stralucitor, folositi un ser de par hidratant.

Tineti cont de cele enumerate mai sus si veti avea un par ondulat cu un aspect natural si stralucitor!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *