Ai ochii albastri? Iesi in evidenta si atrage toate privirile asupra ta!

Frumusete

Ai ochii albastri? Iesi in evidenta si atrage toate privirile asupra ta!

23

Cerul si marea ne vin in minte subit, atunci cand vrem sa dam o conotatie poetica ochilor albastri, o nuanta mult ravnita de anumite persoane si care, in combinatia ideala, poate atrage atentia asupra ta! Daca ai ochii albastri, un eyeliner vi-i poate pune in evidenta daca este folosit cum trebuie, subtil sau dramatic; ochii albastri sunt frumosi prin natura lor, iar sfaturile care urmeaza si pe care majoritatea poate le cunoasteti, ii pot scoate in evidenta si mai mult!

  • Culoarea violeta atrage atentia asupra ochilor tai albastri! Fiind o combinatie intre rosu si albastru, este indicat sa-i realizezi conturul ochilor cat mai pronuntat, pentru a-i scoate in evidenta. Aplica intai o nuanta discreta de roz sau maro, apoi vino cu rimel negru si evident, eyeliner-ul violet!
  • Ochiul de pisica sau inaripat, este unul dintre cele mai bune tipsuri pentru a scoate in evidenta ochii albastrii si face ca toate privirile celor din jur sa se focalizeze asupra ochilor. PotiĀ folosi orice nuanta pentru contur, poti trasa o linia subtire sau pentru un aspect mai dramatic, poti face un contur mai gros.
  • Nuantele maro, bronz si auriu sunt culori complementare albastrului, asa ca folosirea lor este o adevarata provocare: atrag atentia asupra ochilor! Combina albastrul ochilor tai cu aceste doua nuante si in functie de culoarea parului, si te vei bucura de admiratia celor din jur!
  • Adauga putin dramatism ochilor tai albastri! Trage usor pleoapa inferioara de ochi si traseaza o linie subtire si neagra cat mai aproape de margine! Foloseste apoi fard pentru ochi pentru a finaliza aspectul total!
  • Daca vrei sa ai ochi care sa atraga atentia, foloseste nuanta de alb: albul reflecta lumina mai mult decat orice alta culoare, facand din ochii astfel evidentiati, principala atractie! Foloseste umbre de alb sau aplicati albul in coltul inferior al ochilor!

Folositi aceste sfaturi pentru a va scoate in evidenta frumusetea ochilor! Machiati-va adecvat in functie de vestimentatie, eveniment sau activitatea pe care urmeza sa o desfasurati! Nu neglijati si celelalte parti ale fetei, parul, imbracamintea, incaltamintea si accesoriile, iar daca folositi si alte combinatii, nu ezitati sa ni le impartasiti!

Comments are off this post!