Beneficiile uimitoare ale apei. 6 efecte vizibile

Sanatate

Beneficiile uimitoare ale apei. 6 efecte vizibile

16

Cumoastem efectul benefic al apei asupra sanatatii noastre, dar si a felului cum aratam. Apa are capacitatea de a te face sa te simti plin de viata si a-ti mentine corpul hidratat, dar efectele sale benefice sunt mult mai mari si mai complexe decat ne-am fi inchipuit:

–    Un motiv in plus de a bea apa este pentru a avea ochii limpezi si plini de viata. Daca suntem obositi, acest lucru se va reflecta in privirea noastra. Hidratati-va, evitati picaturile artificiale sau alte trucuri si consumati apa!
–    Pielea noastra este tonifiata si intinsa tot datorita apei: celule sunt umplute cu apa, reducandu-se aspectul ridurilor, celulitei, aspectul flasc al pielii. Lipsa apei poate duce la retinerea lichidelor, asa ca incercati sa consumati apa in mod regulat, ca si cum ati lua vitamine!
–    Pielea noastra este alcatuita din 20% apa, iar pe parcursul zilei rezervele sunt eliminate prin transpiratie sau urina, de ceea este indicat sa refacem necesarul. Daca nu avem cantitatea de apa care trebuie, pielea poate sa se usuce, sa provoace riduri sau sa se deformeze. Important este ca pielea noastra sa fie hidratata atat din interior cat si din exterior.
–    Pe timpul unei intregi zile, corpul nostru interactioneaza cu diversi microbi si microrganisme, dar cu ajutorul apei prin spalare, le putem elimina. Toxinele prinse de corpul nostru sunt eliminate si avem o piele mult mai ferma si luminoasa. Aplicati si o crema hidratanta pentru un rezultat satisfacator!
–    Daca va doriti un par sanatos, consumul apei este obligatoriu: un corp deshidratat se oglindeste si in pielea si parul dumneavoastra! Pe langa tratamentele aplicate acestuia (balsam, masti), este foarte important ca firele de par sa aiba apa direct de la sursa.
–    Eliminarea toxinelor cu ajutorul apei are un rol foarte important pentru prevenirea acneei acolo unde exista predispozitie pentru asa ceva. Daca in consumul apei adaugati si lamaie, atunci sansele de prevenire a acesteia cresc simtitor.

Consumul si folosirea apei iti imbunatatesc viata in general; iti da energie, un aspect fizic sanatos si esti plin de viata! Chiar daca suntem constienti de multitudinea beneficiilor apei, nu dam intotdeauna prea multa atentie consumului acesteia. Mai mult decat atat, este o alternativa mult mai ieftina si comoda comparativ cu alte lichide destinate consumului!

Your email address will not be published. Required fields are marked *