Parul ars de soare? Cum il refacem?

Frumusete

Parul ars de soare? Cum il refacem?

51

Ne plac vacantele si plaja, ne place soarele si daca s-ar putea sa fie tot timpul anului o vreme frumoasa. Din pacate, expunerea la soare are si efecte secundare nedorite, unul dintre ele fiind acela ca ne arde parul. Pentru a remedia acest lucru este nevoie de un efort din partea noastra pentru a repara parul deteriorat. Iata mai jos cateva idei pentru acest lucru:

  • Uleiul de masline si Vitamina E fac adevarate miracole pentru par, iar daca il aveti lung, puteti scapa de recomandarea unui specialist de a va taia mai mult din lungimea lui! O combinatie intre 3 capsule de vitamina E si o jumatate cescuta de ulei de masline amestecate si aplicata pe par, face minuni. Lasati sa “lucreze” timp de aproximativ 30 minute, dupa care va puteti spala cum faceti de obicei! O data pe saptamana folosit, acest tratament reda vigoare parului!
  • O alta forma de a scapa de parul uscat este acela de a-l tunde! Mergeti la un stilist si discutati problema in amanunt, iar el va decide cat trebuie sa taie din el! In cazul in care trebuie taiat mai mult, faceti acest lucru cand sezonul cald este spre sfarsite!
  • Folosirea produselor de ingrijire a parului pe baza de proteine si keratina este o alta optiune foarte buna pentru parul deteriorat. Chiar daca astfel de produse sunt mai costisitoare, folosirea lor va poate salva parul, redandu-i stralucirea de care aveti nevoie!
  • Foloseste produse de ingrijire a parului pe baza de avocado! Daca doresti sa economisesti mai multi bani, ai nevoie de un avocado copt, doua linguri de ulei de migdale dulci si  balsamul tau obsinuit. Amesteca-le, aplica-le pe par si acopera-ti capul cu un prosop! Dupa aproximativ 30 de minute, spala-te cum faci de obicei, preferabil cu un jet de apa calduta sau rece!
  • O alta modalitate pentru revitalizarea parului este renuntatul la vopsit – cel putin o perioada! Poate fi o decizie grea – daca nu imposibila, dar substantele chimice dure sunt un adevarat dusman al parului. Daca aveti culori care trebuiesc tinute din scurt, incercati sampoanele colorante – pot fi o alternativa mai usor de suportat de podoaba capilara!
  • Incercati sa aveti mai tot timpul parul hidratat! Foloseste balsamul de par dupa fiecare spalare. Investeste intr-un spray hidratant de par si foloseste-l de fiecare data cand observi ca ai parul uscat! Evita instrumentele de uscare a parului!

Puteti urma aceste sfaturi sau doar o parte din ele, cel mai important este sa aveti un par frumos si sanatos! Daca detineti si alte sfaturi, modalitati de a “repara” parul deteriorat de soare, va asteptam sa ni le impartasiti!

Your email address will not be published. Required fields are marked *