Iti Pare Rau Ca Esti Singur(a)? Citeste 6 Avantaje de A Fi Singur!

Sfaturi

Iti Pare Rau Ca Esti Singur(a)? Citeste 6 Avantaje de A Fi Singur!

14

Ai perioade in viata cand esti singur si ti-ai dori pe cineva aproape, cateodata pana la disperare. E mult mai bine sa ai cu cine sa imparti momentele placute si neplacerile, sa fie alaturi de tine si sa ai parte de sinceritatea de care ai nevoie cateodata. Nimeni nu ar trebui sa fie adeptul unei vieti solitare. Pe de alta parte, exista si mici avantaje ale acestei situatii, de care trebuie sa va bucurati la maxim.

1.    Printre marile avantaje ale vietii singulare, faptul ca nu ai nicio responsabilitatea e un mare atu. Timpul sta in intregime la dispozitia ta, nu trebuie sa dai socoteala unde si cand mergi, cat stai, nu e nevoie de sms – uri care sa justifice diverse situatii, esti cu adevar propriul tau stapan in majoritatea situatiilor!
2.    Petrecerea timpului cu prietenii e un alt mare avantaj. Nu trebuie sa te mai gandesti ca ceea ce spui poate deranja partenerul, nu ai grija ca timpul petrecut cu prietenii sau familia iti supara jumatatea. Totul poate fi distractie, libertate si de ce nu, deschiderea unor noi oportunitati!
3.    In momentul in care esti implicat(a) intr – o relatie, apar momentele in care nu ai chef sa faci ceea ce si – ar dori cel de langa tine! Atunci apar scuzele false, minciunile, toate generand discutii, certuri, situatii incordate. Bucura – te de perioada in care esti singur(a), pentru ca esti scutit(a) de astfel de situatii!
4.    De cate ori nu ti s – a intamplat sa nu primesti cele mai frumoase cuvinte din parte iubitului/iubitei in momentul in care ai incercat o noua tinuta, ai experimentat o noua tunsoare, chiar daca vedeai ca iti statea bine, mai ales ca ai primit si confirmarea sincera a celor din jur? Acum ai libertatea sa testezi orice!
5.    Sunteti la scoala sau la servici o zi intreaga, apoi cu partenerul, cu prietenii, dar de propria persoana nu mai gasiti timp! Ziua are doar 24 de ore, iar week – end – ul nu este de ajuns! Acum e momentul sa te bucuri de tine, sa ai grija de tine, sa faci exact ce iti place, si de ce nu – sa lucrezi la personalitatea ta!
6.    Un alt aspect practic, sunt banii! Fie ca este vorba de Craciun, Anul Nou, Sfantul Valentin, ziua de nastere sau vreun sfant, nu mai cheltui banii! Chiar daca suna egoist, acum ai posibilitatea sa iti cumperi ce iti doresti, sa iti satisfaci anumite necesitati “cenzurate” pana acum.
E posibil ca multi dintre voi sa nu fie de acord cu argumentele prezentate mai sus, dar anumite situatii au confirmat ca poti sa fii mai fericit singur, decat atunci cand esti implicat(a) intr – o relatie. In anumite cazuri, frica de a nu ramane singuri ne face sa nu fim noi insine, sa ne sufocam intr – o relatie, sa facem compromisuri pe care in mod normal nu le – am lua nici macar in considerare.
Cati dintre noi nu stim astfel de cazuri, fie ca le – am trait pe pielea noastra sau le – am vazut la cei din jur?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *