Exista Vreo Reteta Pentru A Reusi Sa Devii Un Model de Succes?

Despre modelling

Exista Vreo Reteta Pentru A Reusi Sa Devii Un Model de Succes?

15

Nu exista o anumita reteta a succesului in industria modellingului, dar ceea ce faci, cum te organizezi si atitudinea pe care o ai, isi spun cuvantul. Trebuie sa fii dispus(a) la sacrificii, sa fii echilibrat(a) si sa iubesti ceea ce faci. Dar cel mai important, trebuie sa stii ce presupune o cariera in modelling si sa te vezi in ipostazele respective.
–    In primul rand, ia in calcul caracteristicile fizice pentru a sti cu certitudine in ce categorie de model te incadrezi: fashion, comercial, fitness, body parts, plus size model, etc;
–    Lucreaza ca imaginea ta sa emane sanatate si prospetime: piele fina si tonica, par curat si sanatos, dinti albi si sanatosi, corp energic! Mananca sanatos, consuma 2 litri de apa pe zi, practica fitness, aerobic, cu scopul de a-ti tonifia muschii si corpul, ia-ti vitaminele si/sau mineralele necesare!
–    In afara de fizic, psihicul trebuie sa fie mereu la un nivel ridicat! Fii entuziasmat de ceea ce reprezinti si ceea ce faci, fii focusat(a) si dedicat(a) pe ceea ce faci, bucura-te de succese si accepta esecurile, fii propiul tau critic, incearca in fiecare zi sa fii din ce in ce mai bun, implica-te cu sufletul in tot ceea ce faci!
–    Fii punctual(a) si profesionist(a)! Trebuie luat in calcul faptul ca sunt multe modele care ravnesc – ca si tine, la acelasi job, au diverse avantaje, iar tu trebuie sa dai totul, sa fii cel mai bun!
–    Zambeste tot timpul, fii politicos si sociabil, atitudinea ta trebuie sa degaje incredere, astfel te poti apropia de oameni, agentii, poti forma cercuri de interese in jurul tau, care mai devreme sau mai tarziu iti pot servi interesele! Iubeste-ti munca – pentru ca acest lucru se vede!
–    Trebuie sa ai grija sa iti gestionezi resursele financiare foarte bine, sa fii propriul tau economist si contabilI Banii in aceasta industrie nu vin in mod regulat comprativ cu un job obisnuit: cateodata sunt mai multi bani, cateodata mai putini! De la un anumit punct, poti lua in considerare ca urmatoarea prezentare la care ai fost invitat(a), poate fi ultima!
–    Trebuie sa iti placa sa calatoresti sau sa inveti sa iti placa acest lucru! Disponibilitatea ta pentru acest lucru va creste numarul joburilor pe care le poti avea si va reprezenta un mare atu in cariera ta!

Comments are off this post!