Minunatii Ochi Caprui si Combinatiile Multiple Pe Care Le Poti Face!

Ochii caprui sunt minunati prin faptul ca au multe nuante, ceea ce iti ofera posibilitatea unor machiaje cat mai diversificate. Pe langa culorile complementare, poti folosi in machiaje aproape toate culorile fara a avea grija combinatiilor nepotrivite. Toate acestea, trebuie sa fie in concordanta cu parul, imbracamintea si evenimentul, activitatea la care vei participa. Culoarea pielii, reprezinta de asemenea un factor important de care trebuie sa tii cont in cazul ochilor caprui.

Astfel:
1.    Daca aveti anumite puncte verzi in ochii caprui, foloseste culoarea violet! Foloseste nuante subtile de liliac, levantica, violet regal si alte culori apropiate violetului. Completeaza cu nuanta de aur pentru textura si adancime si vei reusi sa faci din ochii tai principala atractie!
2.    Chiar daca nu ai statut de vedeta si cu riscul aparitiei in jurul tau a unor comentarii inutile, poti folosi cu succes culoarea anului 2013 – verdele smarald! Aplica o umbra a acestei nuante, simpla sau in combinatie cu gri, bej, auriu si toti ochii din jurul tau vor fi pe tine! Este indicat sa nu faci abuz de aceasta nuanta de verde!
3.    Culoarea aurului sau orice nuanta de aur folosita pentru conturul ochilor caprui ii face uimitori, o combinatie mereu reusita. Se pot folosi combinatii de mov, gri cald, bronz, verde cu o paleta neutra, cu mov sau verde cu sclipiri de aur. In functie de nuanta ochilor, poti face combinatia reusita care sa atraga toate privirile asupra ta!
4.    Cu rozul, functie de nuanta ochilor nu aveti cum sa dati gres! Daca aveti ochii caprui cu un maro dominant atunci insistati cu nuante de roz mai inchise; o nuanta mov mat scoate in evidenta verdele din ochii tai. Foloseste un roz stralucitor daca in ochii tai caprui se regasesc nuante albastre!
5.    Foloseste si alta nuanta pentru conturul ochilor decat negrul, care nu schimba nimic in cazul ochilor caprui! Nuante de violet, cupru, verde inchis si albastru marin va fac ochii frumosi; evitati nuantele de albastru si gri deschis pentru pleoape!
6.    Un bronzer aplicat pe piele in zona obrajilor si a fruntii fara a exagera, definesc foarte bine ochii caprui!
7.    Iti poti scoate in evidenta ochii si cu ajutorul rujului, jongleaza cu nuante de roz, pruna, chiar cupru, maro sau aur. Orice nuanta de aur sau bronz care straluceste, aduce un plus de stralucire ochilor!
Nu se stie daca ochii chiar reprezinta oglinda sufletului, dar cu siguranta pot exprima starea de spirit in anumite momente! Depinde doar de voi daca vreti sa accentuati acest lucru sau sa-l ascundeti!