9 Tipuri de Genti pentru Orice Ocazie

Geanta reprezinta astazi un must be in orice tinuta, iar odata cu trecerea timpului, necesitatile si gusturile noastre se diversifica, se schimba si mereu simtim nevoia unor noi investitii. Geanta de mana este un accesoriu destul de ”personal”, astfel ca, ea trebuie adaptata stilului propriu si ocaziei.

1. GEANTA BOWLING este o geanta de dimensiuni medii, folosita in mod traditional pentru a transporta bile de bowling. Si cum versatilitatea modei nu se dezminte, inceputurile anilor ’90, ne-a adus acest tip de geanta, in care poti cara mai multe lucruri sau mai putine, depinzand de necesitati. Ideala pentru birou.

geanta-bowling
2. GEANTA TOTE are forma dreptunghiulara cu doua manere; este o geanta de dimensiuni mediu spre mare, stilizata si este perfecta pentru un brunch intre fete.

geanta-tote
3. GEANTA SHOPPING are de regula dimensiuni marisoare si este perfecta atunci cand esti la cumparaturi. Stilizate si rezistente, aceste genti de mana pot fi la fel de utile si cand mergeti la plaja.

geanta-shopping
4. GEANTA SATCHEL are dimensiunea medie spre mare, cu o toarta practica si este geanta ideala pentru excursie.

geanta-satchel
5. GEANTA SLING are dimensiuni mici si este purtata peste umar, traversand partea din fata a trunchiului. Cand mergi la o intalnire, este geanta ideala.

geanta-sling
6. GEANTA QUILTED poarta acest nume datorita materialului matlasat din care este facuta de obicei, sau formelor patrate sau romb. imprimate sau cusute; daca esti o persoana religioasa, este ideala pentru biserica.

geanta-quilted
7. GEANTA CLUTCH are dimensiuni mici, este dreptunghiulara si nu are manere. Este o geanta in care porti doar ce ai nevoie si este perfecta pentru o noapte de club.

geanta-clutch
8. GEANTA MINAUDIERE este mica, are forma dreptunghiulara si este de obicei, acoperita cu cristale decorative sau margele. Aceasta gentuta clasica este ideala pentru petrecerile cocktail.

geanta-minaudiere2
9. GEANTA PURSE are dimensiunea mica spre mijlocie si este folosita pentru a transporta bani, carduri, produse de machiaj si alte mici necesitati. Exista mai multe tipuri, in diferite forme si marimi; perfecta pentru o iesire la un bar.

geanta-purse