A fi la moda cu hainele bunicii. Hainele Vintage – Unice si Mereu in Tendinte

Tendinte&Stil

A fi la moda cu hainele bunicii. Hainele Vintage – Unice si Mereu in Tendinte

42

Spune-le cum vrei! Dar, in definitiv, hainele retro sau vintage sunt tot ale.. bunicii! Da, sa te consideri o norocoasa daca mama ta a avut grija sa le pastreze, fiindca ti-a facut o mare favoare! Si nu o spunem numai noi, o spun stilistii din toate colturile lumii! Asta nu inseamna ca o sa abuzezi de cufarul cel patinat de vreme de doua ori pe saptamana, dar nu se stie niciodata cand simti nevoia sa iesi in evidenta cu o tinuta originala, cu piese de altadata, adaptate, evident, trendului actual sau combinate cu itemi contemporani. De fapt, prin fete ca tine, care nu vor ca filele trecutului sa fie date uitarii, a luat nastere neovintage, adica acel stil prin care feeria trecutului este imbracata in lumina prezentului.

Cine nu a fost vrajit de tinutele din filmul ”Marele Gatsby”, de pilda, de stilul burlesque al anilor 20-30, cu amestecul sau de opulenta si feminitate sau de moda impusa de Grace Kelly ori Audrey Hepburn? Pornind de la aceste modele, deloc perimate (sau, in orice caz, reinventate dupa o perioada de tacere), poti iesi oricand din anonimat cu o rochie cu franjuri, cu dantela, cu paiete sau margele aplicate manual, ori cu o fusta ampla cu imprimeuri florale sau cu buline. In plus, poti fi linistita: nu exista riscul sa te intalnesti cu alta doamna imbracata la fel!

Purtand un articol vestimentar confectionat cu mare atentie pentru detalii si cu o poveste in spate, devii tu insati un mesager si o dovada vie, ”in carne si oase”,ca povestea trebuie reinviata si ca merita neaparat spusa mai departe. Dar nu uita un lucru: viata scursa in lada cea veche si
intunecata poate fi surescitata doar prin mangaieri de degete si de priviri, dar, mai ales, printr-o atitudine potrivita!

Articol semnat de Avera Make Up Artist.

Comments are off this post!