Accesorii 2020 2021. Moda in sezonul toamna iarna

In privinta celor mai importante tendinte accesorii 2020 2021, putem spune ca sunt in contrast cu seriozitatea pieselor vestimentare.

In privinta celor mai importante tendinte accesorii 2020 2021, putem spune ca sunt in contrast cu seriozitatea pieselor vestimentare, primele fiind cele care au oferit si ajutat la pastrarea unei atitudini care este necesara cand porti ceva anume. Pentru acest sezon, ai nevoie de accesoriul potrivit pentru a-ti transforma intregul aspect.

Hamurile

O tendinta draguta si sexi, din ce in ce mai prezenta pe catwalk si devenita una dintre cele importante tendinte accesorii 2020 2021. S-au remarcat astfel de hamuri din piele de culoare rosie sau neagra, oferind in principal un aer sexi unor combinatii vestimentare mai rigide; s-au remarcat hamurile din curele groase cu accente argintii in contrast cu rochii feminine, hamuri peste rochii voluminoase cu maneci pufoase.

o tendinta draguta si sexi, din ce in ce mai prezenta pe catwalk si devenita una dintre cele importante tendinte accesorii 2020 2021.
Gucci

Curele late

Curelele late reprezinta una din tendintele surprinzatoare ale sezonului toamna iarna 2020 2021 si se pare ca exista semnale ca vor fi multe tendinte in continuare care se vor inspira din moda anilor 2000. Au fost vazute curele late cu catarame patratoase care adauga forma rochiilor fluide, au fost vazute curele late in combinatie cu fuste creion si jambiere de latex pentru un LOOK structurat; s-au remarcat anumite curele care ne aminteau de cultura japoneza.

Elie Saab

Manusi lungi

O tendinta eleganta toamna iarna 2020 2021 este reprezentata de manusile lungi, care ofera in anumite cazuri si un aspect de lux. Au fost vazute manusi lungi pana la cot din tesaturi usoare cu simplu scop decorativ si potrivite pentru evenimentele de seara, s-au remarcat manusi lungi cu imprimeuri florale in combinatie perfecta cu intreaga tinuta.

Koche

Cravata

Cravata reprezinta una din tendintele toamna iarna 2020 2021 care celebreaza egalitatea dintre sexe, fiind vazuta in prezentari multe modele. S-a remarcat cravata neagra in combinatii cu camasi cu buton sau in combinatii rock impreuna cu bandana si bocanci; au fost vazute si variante in rosu, albastru, violet.

Dior

Esarfa stransa la gat

O esarfa sau o bandana bine stransa in jurul gatului iti ofera vibratii retro si este una dintre cele mai originale tendinte accesorii 2020 2021. Au fost vazute astfel de accesorii in prezentari in care domina aerul vintage, au fost vazute combinatii cu rochii si paltoane; s-au remarcat esarfele care impreuna cu blazerele supradimensionate specifice anilor `80 dadeau un aer victorian, s-au simtit anumite vibratii masculine.

O esarfa sau o bandana bine stransa in jurul gatului iti ofera vibratii retro si este una dintre cele mai originale tendinte accesorii 2020 2021.
Saint Laurent