Accesorii mireasa

Accesorii

Accesorii mireasa

154

Atunci cand esti mireasa ai multe optiuni. Poti sa porti accesorii de par mai sofisticate, care sa-ti puna in evidenta trasaturile. Piepteni de par decorati cu cristale, in forme spectaculoase pot pune in evidenta foarte bine o coafura stransa la spate, ca de exemplu un coc, pe ceafa, in stil spaniol. Acestea vor da un aer princiar coafurii tale.

tendinte-accesorii-mireasa

In momentul in care esti mireasa iti este permis orice. Poti sa porti traditionalul voal sau poti opta pentru accesorii de par personalizate si sofisticate, care sa-ti puna in evidenta personalitatea ta.
Din dorinta de a fi unice ne dorim sa atragem atentia cu ceva unic, special si aparte. Diademe confectionate manual cu Cristale Swarovski, margele din sticla de Cehia, perle Mallorca, perle Swarovski, perle de apa dulce, pietre naturale si materiale textile atent alese, toate pentru a defini stilul tau.

accesorii-bijuterii-mireasa tendinte-bijuterii-mireasa-001 bijuterii-si-accesorii-mireasa esti-mireasa-ce-bijuterii-trebuie-sa-porti

Fie ca stilul tau este unul romantic, glam, elegant, clasic sau avangardist, impreuna putem crea acea bijuterie pretioasa si nemuritoare.
Pentru ca stim ca ziua in care esti mireasa iti doresti ca totul sa fie perfect, orice detaliu conteaza incepand cu rochia pana la accesoriile pe care alegi sa le porti. Fie ca iti doresti cristale, perle sau cristale si perle simple sau colorate, tot ce inseamna accesorii mireasa SophieBelle iti implineste dorintele.

SophieBelle

www.facebook.com/sophiebelle.bijoux | www.sophiebelle.ro | office@sophiebelle.ro

Vrei sa stii care sunt tendintele rochii de mireasa? Intra AICI!

 

Comments are off this post!