Activitatile sportive facute alaturi de cei dragi sunt mult mai distractive si productive la ONEGYM

Sanatate

Activitatile sportive facute alaturi de cei dragi sunt mult mai distractive si productive la ONEGYM

34

20Activitatile sportive facute alaturi de cei dragi sunt mult mai distractive si productive fata de cele facute individual! Hai la ONEGYM cu prietenii si familia sa transformam orice activitate fizica intr-o distractie pe cinste! Iata beneficiile pe care le puteti avea la ONEGYM:


Foto: Famost

Personal Training si Private Yoga pentru Grupuri
Stilul de viata sanatos orientat catre miscare este important pentru tine si prietenii tai, insa odata ce ati ajuns in sala de fitness, va veti dori sa obtineti si anumite rezultate sau transformari ale corpului. De aceea, va recomandam sa apelati la un instructor personal care sa va ghideze eficient, atat in atingerea obiectivelor, cat si in executarea corecta a exercitiilor. Cu oferta #GrupPersonalTrainer veti beneficia impreuna de sfatul specialistului, dar si de preturi avantajoase.
In cazul in care preferati Yoga, la ONEGYM sunt disponibile si sedintele de Private Yoga. Intreaba la receptie detaliile despre preturile promotionale de grup!

 

 

Foto: Famost

Clasele de grup
Va doriti diversitate si discipline variate? Hai si la clasele de grup! Fie ca preferati sa pedalati la clasa #indoorcycling sau sa dansati la #ReadySetDance sau poate indragiti cu totii clasa #pilates ori stilul #khaibo la #onegymforeveryone voi alegeti disciplinele preferate! A doua este la jumatate de pret!

 

 

 

 

 

Foto: Marin Marian

Abonamentul ONE HAPPY FAMILY FITNESS PACK
Acum puteti face sport impreuna cu familia si sa-i invatati inclusiv pe cei mici cum sa iubeasca miscarea. Cu abonamentul ONE HAPPY FAMILY FITNESS PACK beneficiati de costuri reduse si acces NELIMITAT la FITNESS:

  • 2 membri: 199 lei, redus de la 256 lei
  • 3 membri: 249 lei, redus de la 387 lei
  • 4 membri: 316 lei, redus de la 516 lei

Va asteptam alaturi de cei dragi sa faceti miscare si sa adoptati un stil de viata sanatos!

 

Clasa #ONEGYMKids & ParentsAEROBIC

Foto: Florin Ionut Gilcanu

In fiecare sambata, de la ora 12, Mihaela Gheba va asteapta la clasa de AEROBIC dedicata parintilor si copiilor.
Iata beneficiile clasei ONEGYM AEROBIC pentru COPII si PARINTI:

  • Va distrati alaturi de micutul vostru si il incurajati inca de mic sa faca miscare si sa adopte un stil de viata sanatos;
  • Va ajutati piticul sa se dezvolte armonios atat fizic, cat si psihic;
  • Veti invata impreuna cum sa coordonati miscarile si sa cresteti rezistenta fizica, iar tendintele de supraponderabilitate vor fi diminuate;
  • Va veti dezvolta simtul de competitie si auto-depasire. De asemenea, apartenenta la grup le va insufla copiilor si spiritul de echipa.

Clasa este recomandata copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 si 13 ani!
Abonamentul se poate achizitiona direct de la receptia ONEGYM.

Mai multe informatii pe www.one-gym.ro !

Comments are off this post!