Adriana Ivan despre frumusete la Euforia Concept

Adriana Ivan este un antreprenor modern, adaptabil cerintelor si tendintelor actuale, care reuseste sa depaseasca cu usurinta (aparent) aproape orice obstacol.
Famost

Adriana Ivan este un antreprenor modern, adaptabil cerintelor si tendintelor actuale, care reuseste sa depaseasca cu usurinta (aparent) aproape orice obstacol si sa se concentreze doar pe lucrurile pozitive si care aduc ceva bun in activitatea de zi cu zi.

Iubeste tot ce are legatura cu domeniul beauty de cand era mica, o pasioneaza tot ce este nou in aceasta industrie si incearca sa se adapteze ultimelor cerinte si noutati, prin implementarea lor in activitatea de zi cu zi in locul care ii aduce cele mai mari satisfactii in viata, pe langa familia pe care o iubeste neconditionat.

In urma cu 8 ani, printr-o decizie care i-a apartinut 100%, Adriana Ivan si-a deschis propriul salon beauty cu numele Euforia Concept. Motivatia? Si-a dorit sa faca lucrurile cat mai bine, de o maniera cat mai profesionala si sa ofere cele mai bune servicii de infrumusetare tuturor doamnelor si domnisoarelor care ii calca pragul salonului. Intr-un timp scurt, a reusit acest lucru, facand din Euforia Concept – un nume de referinta pe piata beauty din Braila si nu numai. Viziunea clara, ambitia si dorinta continua de perfectionare, au reusit sa atraga si sa fidelizeze din ce in ce mai multe cliente, sa aduca servicii si proceduri noi, pe placul celor ce intra in salon. Ea a reusit sa duca conceptul de frumusete la un alt nivel.
Iubeste mult familia si natura, viata in general cu tot ce ii ofera, adora ceea ce face, iar activitatile zilnice, oricat de solicitante si stresante ar fi, o implinesc si o fac fericita. Este condusa de pasiune pentru ceea ce face si acest lucru este remarcat in momentul in care stai de vorba cu ea.

Adriana Ivan se afla pe coperta revistei Famost – editia aprilie 2021, unde veti regasi un dialog dinamic si sincer, din care veti afla lucruri interesante despre viata si cariera ei, despre ce inseamna viata de antreprenor in cazul unui salon de infrumusetare, planuri de viitor, informatii utile.


Buna, Adriana si bine ai venit in revista Famost! Spune-ne pentru inceput, cum te-ai apropiat de domeniul beauty? Care au fost primii pasi?
Buna! Si ma bucur sa fiu invitata in revista Famost!
Asa cum cred ca stie toata lumea, ca orice cosmeticiana, am inceput cu pensat vopsit gene sprancene, epilat, …

Daca te uiti in urma, crezi ca ai avut o atractie de mica catre domeniul frumusetii sau acest lucru s-a dezvoltat treptat pe masura ce ai patruns in acest frumos domeniu?
Cred ca domeniul beauty m-a atras din copilarie ca pe oricare alta domnisoara, doar ca eu am ales sa exprim si sa arat frumosul asa cum il vad eu! Primul contact cu acest domeniu, a inceput cu un curs de cosmetica!

Cunosti multe segmente ale industriei beauty. Care au fost primele cu care te-ai intersectat si pe care le-ai practicat?
Da, cred ca cunosc cam toate segmentele acestui domeniu, cel putin de 15 ani de cand am luat contact direct cu industria beauty!

Pe care dintre procedurile de infrumusetare practicate la inceput, le mai practici si acum?
Am facut cu placere toate procedeele de infrumusetare, le practic si acum pe majoritatea, dar la un alt nivel! De exemplu, pensatul si vopsitul sprancenelor s-au transformat in stilizare, vopsit henna!

In urma cu 8 ani, printr-o decizie care i-a apartinut 100%, Adriana Ivan si-a deschis propriul salon beauty cu numele Euforia Concept.

In urma cu 8 ani, Adriana Ivan a infiintat salonul de infrumusetare Euforia Concept! Care au fost motivele pentru care ai facut acest pas indraznet?
Da au trecut deja 8 ani de cand am pus bazele salonului Euforia concept!
Motivatia a fost una foarte simpla: imi doream sa imi fac meseria si sa imi exprim punctul de vedere in propriul stil neingradita de alte mentalitati!

In momentul in care te-ai hotarat sa deschizi Euforia Concept, a fost 100% decizia ta? Ai fost incurajata de cineva?
Sunt un om foarte hotarat, stiu ce vreau si DA: a fost suta la suta hotararea mea!
Am fost sustinuta in totalitate de familie!

Cum a fost aceasta calatorie cu Euforia Concept pana in momentul de fata? A fost totul in mare bine, sau au existat si probleme/ piedici?
In domeniul afacerilor, nu cred ca exista calatorie simpla! Piedici au existat negresit, dar am avut oameni in jurul meu care mi-au dat o mana de ajutor cand a fost nevoie!

Din cate stim, ai adus proceduri noi in cadrul serviciilor de infrumusetare din cadrul salonului, ceea ce este extraordinar, atat pentru cliente cat si pentru prestigiul salonului. Este dificil sa tii pasul cu tot ce este nou in domeniul beauty?
Nu este dificil pentru mine sa tin pasul, pentru ca sunt pasionata de ceea ce fac, iar noutatile din domeniu ma fascineaza!

Care din noutatile si procedurile noi aduse la Euforia Concept iti plac tie cel mai mult si care este feedback-ul clientelor?
Procedurile care au cel mai bun feedback sunt bineinteles si cele mai noi introduse pe piata de beauty: micropigmentare – care are mare succes, vine din urma foarte bine – injectarea cu Hialuron Pen si nu cel din urma – microneedling -ul!

Ce activitati, poate proceduri, si-ar dori Adriana Ivan in momentul de fata la Euforia Concept?
Dupa ce m-am informat si am studiat piata, mi-as dori sa aduc in salon serviciul de epilare definitiva!

Daca ai fi acum fata in fata cu o potentiala clienta, care ar fi argumentele pe care i le-ai aduce pentru a pasi in salon si a deveni o clienta fidela?
Am zi de zi in fata potentiale cliente, care devin ulterior cliente fidele datorita starii de bine pe care o gasesc in salon si datorita oamenilor bine pregatiti profesional!

Cum arata o zi obisnuita pentru Adriana Ivan la Euforia Concept?

Cum arata o zi obisnuita pentru Adriana Ivan la Euforia Concept?
O zi obisnuita … Aici e greu de spus! Incepe pe la 8-9 dimineata si se termina de cele mai multe ori la 7-8 seara!

Ti-ai putea acum, imagina, cu bune si cu rele, viata fara Euforia Concept?
Nu am cum sa imi imaginez viata fara Euforia Concept … este ca un copil!

Cum a afectat pandemia activitatea salonului de infrumusetare? Cum ai reusit sa gestionezi lucrurile in asa fel incat sa iesiti cu bine din aceasta perioada dificila?
Pandemia nu a fost o perioada usoara, dar am echilibrat lucrurile, in asa fel incat sa avem activitatea cat mai putin afectata!
Am aplicat bineinteles – toate masurile de preventie ca la carte! Cu toate costurile necesare!

A gestiona activitatea unui salon de infrumusetare nu este usor, de la multumirea totala a unei cliente, pana la organizarea activitatilor, contactul cu furnizorii, iar lista poate continua. Cum reusesti sa faci fata tuturor acestor incercari zilnice si cum depasesti momentele grele?
Natura mea face sa depasesc orice obstacol, prin prisma faptului ca ochii mei vad tot timpul partea plina a paharului!

In tot acest timp, de cand ai infiintat Euforia Concept, ai fost sustinuta neconditionat de cineva? Au existat persoane care au fost alaturi de tine?
Daaa, bineinteles ca am fost sustinuta! Altfel, nu as fi reusit!

Cum este publicul care intra in salonul de infrumusetare? Vin doar pentru anumite proceduri, pentru mai multe? Exista un anumit tipar al clientei Euforia Concept?
Clientele care ne trec pragul sunt femei independente care se respecta, cu standarde destul de inalte, care devin o provocare de fiecare data si ne fac sa dam ce e mai bun in serviciile pe care le oferim.

Stim ca urmeaza sa desfasori si cursuri. Cui se adreseaza aceste cursuri si de unde aceasta necesitate?
Imi doresc sa impart din experienta pe care am acumulat-o in toti acesti ani! Si vine din necesitatea de a gasi oameni mai bine pregatiti in domeniu!

Care este cel mai frumos moment sau cea mai frumoasa realizare pentru Adriana Ivan de cand a luat nastere Euforia Concept?

Intreg interviul cu Adriana Ivan il puteti citi in revista Famost- aprilie 2021 AICI!

Makeup&hairtsyle : Euforia Concept