Media

HomeMediaAdriana Lima si Joan Smalls in Viva Cuba
Adriana Lima si Joan Smalls in Viva Cuba

Adriana Lima si Joan Smalls in Viva Cuba

Fotograful Alasdair McLellan a realizat proiectul „Viva Cuba” pentru Revista W impreuna cu celebrele modele de la Victoria’s Secrets – Adriana Lima si Joan Smalls. Sedintele foto au fost realizate in Havana – Cuba si vor aparea in editia din septembrie a celebrei reviste.

Adriana si Joan au fost „imbracate” de mari nume: Alexander McQueen, Prada, Louis Vuitton, D&G, Oscar de la Renta, Givenchy, Michael Kors, Miu Miu si multi altii.

Adriana-Lima-Joan-Smalls-Viva-Cuba-Famost-001 Adriana-Lima-Joan-Smalls-Viva-Cuba-Famost-002 Adriana-Lima-Joan-Smalls-Viva-Cuba-Famost-003 Adriana-Lima-Joan-Smalls-Viva-Cuba-Famost-004 Adriana-Lima-Joan-Smalls-Viva-Cuba-Famost-005 Adriana-Lima-Joan-Smalls-Viva-Cuba-Famost-006 Adriana-Lima-Joan-Smalls-Viva-Cuba-Famost-007 Adriana-Lima-Joan-Smalls-Viva-Cuba-Famost-008 Adriana-Lima-Joan-Smalls-Viva-Cuba-Famost-009 Adriana-Lima-Joan-Smalls-Viva-Cuba-Famost-010 Adriana-Lima-Joan-Smalls-Viva-Cuba-Famost-011

Foto: Alasdair McLellan pentru Revista W

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»