Modelul cu Cele Mai Lungi Picioare – Adriana Sklenarikova

Supermodele

Modelul cu Cele Mai Lungi Picioare – Adriana Sklenarikova

89

Caracteristici fizice Adriana Sklenarikova

Masuri : 88 – 59 – 89
Inaltime : 180 cm
Culoarea ochilor : albastri
Culoarea parului : blond

Adriana Sklenarikova s-a nascut in Brezno, Slovacia, pe 17 septembrie 1971. Tatal ei este ceh iar mama slovaca. Pe cand studia medicina la Praga, Adriana a participat la un concurs de modelling pe care l-a si castigat. In 1998 a fost angajata ca model in campania Wonderbra. De asemenea, a activat ca model al agentiei Elite la Milano, prezentand si pentru Laura Biagiotti.

In Statele Unite ale Americii a fost model Victoria’s Secret. In 2008 a participat la emisiunea „Rendez-vous en terre inconnue”, pe canalul France 2, iar in 2011 a fost concurenta in primul sezon al emisiunii “Dancing with the stars”, editia franceza. Adriana Sklenarikova Karembeu detine recordul la lungimea picioarelor (1,25 m), ea fiind inscrisa in cartea Guinness World Records ca supermodelul cu cele mai lungi picioare din lume.

In 1998, in timpul unui zbor cu avionul de la Paris la Milano, l-a cunoscut pe fotbalistul Christian Karambeu cu care s-a si casatorit in luna decembrie a aceluiasi an. Impreuna cu el, s-a mutat la Madrid.
Intr-un interviu dat pe 9 martie 2011 revistei Paris Match, Adriana a marturisit ca s-a despartit de Christian, motivul fiind expunerea  publica excesiva si faptul ca el era suparat mereu cand vedea in presa fotografii cu ea aparand alaturi de alti barbati despre care se specula ca-i erau iubiti. Christian nu a dorit niciodata sa comenteze public motivul divortului de Adriana.

Adriana a aparut si in filme: „Un gars, une fille”(2000), unde se juca pe sine; „ (2004) – Laetitia; „Jak básníci neztrácejí nadeji” (2004) – Madame Krásná; „Adriana et moi” (2007); „Asterix at the Olympic Games”(2008), in rolul Doamnei Agecanonix.

Comments are off this post!