Anul Acesta, Africa Fashion Week London 2014 s-a Desfasurat pe Olympia London

Vestimentatie

Anul Acesta, Africa Fashion Week London 2014 s-a Desfasurat pe Olympia London

15

In anul 2011 a debutat Africa Fashion Week London (AFWL), cel mai important eveniment european dedicat modei din Africa si inspirat din bogata ei cultura. Acest eveniment isi propune de la an la an sa promoveze noi designeri si vestimentatiile create de acestia si sa includa elementele culturale in tendintele contemporane.
Anul acesta, Olympia London a gazduit Africa Fashion Week London, evenemimentul desfasurandu-se pe parcursul a doua zile – 8 si 9 august. Au fost prezenti un numar de 47 de designeri pe parcursul a 8 spectacole, timp in care spectatorii au avut ocazia sa vada creatiile designerilor de pe continentul african, creatii unice inspirate din cultura specific africana.
Ca o particularitate, in acest an a fost introdus AFWL Market Place – amplasat intr-o zona foarte populara si circulata, care permitea vizitatorilor sa achizitioneze piese vestimentare si accesoriile prezente pe catwalk.
Mai jos, avem o lista cu principalele branduri prezente in cadrul Africa Fashion Week London 2014, nume de care probabil vom auzi si in viitor: T.T. Dalk, Erwin Michalec, Izelia, MIA By Mia Nisbet, I.Kollection, Giberky, Zabeth Issaac, Glamelle Boutik, Miss Boss Fashion, TheoDora, Adama Paris, Ambiance Couture, Aamaa a la Mode, NeedlePoint, Sylvia Owori, Njema Helena, TIR Fashion House, RAAAH, Zarita Couture, Modella B Designs, Dearcurves, Vaishali Morjaria Creations, Eldimaa Fashion for Da Viva, Adora for Da Viva, Touch of Africa, Thora Jewels, Anthi G, Monis Fashion House, Alisha, Freemah, Simply Glamarous, FYYFE, Huda Dagnew, Roooi, Kass Kouture, Jazz Effects Design.

Your email address will not be published. Required fields are marked *