Alege-ti stilul de nunta!

Fiecare dintre noi vrem sa fim unici si originali, stilul de nunta fiind ceva care ne poate reprezenta.

Fiecare dintre noi vrem sa fim unici si originali, stilul de nunta fiind ceva care ne poate reprezenta; din pacate, de cele mai multe ori, nu avem curajul sa facem ce ne dorim, cum dorim si ne lasam angrenati in traditiile, care, sunt de multe ori, depasite. Nunta, prin semnificatia ei, poate fi un inceput in acest sens. Foloseste-ti pasiunile si interesele, depaseste barierele, pentru a avea parte de un eveniment de neuitat!

Fii sincera cu tine!

In majoritatea cazurilor, cam stii ce este cu adevarat pentru tine. Pe de alta parte, nunta este primul tau mare eveniment pe care il vei ‘gazdui’ ca un cuplu, de aceea, ar fi foarte indicat sa faci tot posibilul sa stralucesti in fata familiei si a prietenilor. Oricare ar fi sursele de inspiratie, ia deciziile care te fac sa te simti bine, te fac sa stralucesti, sa arati impreuna cu sotul ca un cuplu perfect. Stilul de nunta trebuie sa fie original, asa ca, nu copiati ce ati vazut la alte cupluri!

Timpul

Indiferent ca esti o persoana matinala sau careia ii place sa isi petreaca noptile, perioada din zi in care iti doresti sa se desfasoare nunta cu ceremonia si tot desfasuratorul, va influenta spiritul evenimentului. Daca sunteti matinali, de ce sa nu faceti acest lucru in cursul diminetii? Un brunch poate fi elementul cheie in desfasurarea nuntii, iar posibilitatile in continuare, sunt nelimitate!

Pasiunea

Fiecare dintre noi avem o pasiune, o activitate, cauza, pentru care alocam mult timp, energie, ne face o placere infinita sa ne implicam si poate fi ceva care sa ne inspire. Arata-le invitatilor prioritatile tale prin gasirea inspiratiilor din propriile pasiuni!

Muza

Inspiratia vine dintr-o multitudine de surse si poate fi chiar centrul evenimentului. Fie ca vorbim de un film preferat, culoare, floare, personaj, sezon, destinatie, poti face ca toate deciziile tale sa iti ghideze stilul tau original.

Locatia

Locul in care va veti intalni, va avea un mare impact asupra atmosferei generale a evenimentului. Daca ti-ar placea sa faci nunta intr-o locatie gen hambar, stilul de nunta poate fi incadrat ca rustic. Daca vrei sa rezervi o locatie gen hotel, o nunta glam este pentru tine. Mare atentie sa nu cheltuiesti foarte mult si necugetat, doar pentru a-ti indeplini visul!

Numarul invitatiilor

Aici trebuie o analiza destul de atenta: vrei un eveniment intim sau ceva rasunator? Pentru ca in functie de preferinta, gestionezi si numarul invitatiilor sau viceversa. Plecand de la aceasta situatie, poti hotari ulterior care va fi stilul nuntii, care sa se muleze perfect pe numarul participantilor.

Interese comune

Unde v-ati cunoscut, tu si sotul? V-a adus impreuna un interes comun? Calatoriile, zburatul, plimbatul, locul de munca? Oricare ar fi interesul comun, fiti originali si lasati-l sa va fie sursa de inspiratie in stilul nuntii!

Mostenire si istorie

Daca esti sau sunteti atasati de familii mai mult, daca va place in mod deosebit si va atrag radacinile familiei, ati putea face ceva, foarte foarte traditional. Lasa-te ghidata in acest caz de istoria familiei, de mostenirea culturala, petrece timp si bucura-te de eveniment alaturi de parinti si cei dragi!

Sezonul

Ia in calcul intr-un mod foarte serios perioada anului in care va avea loc evenimentul. Temperatura si frunzele reprezinta niste indicatori foarte seriosi pentru gasirea inspiratiei si construirea stilului de nunta dorit.


Ce poti face si ce nu la o nunta

Ce e de facut
  • Fii atenta la doleantele celor din familie, dar nu te lasa inlantuita!
  • Fii autentica in privinta propriului stil!
  • Fa-ti bugetul, regleaza-l si tine-te de el (nu-l depasi!)!
  • Gestioneaza lista invitatiilor! Nu te simti obligata sa inviti pe oricine! Acest lucru iti ajuta si bugetul.
Ce nu e de facut
  • Nu iti pierde prea multa energie concentrandu-te pe ceea ce fac altii!
  • Nu lasa detaliile nuntii sa fie mai stralucitoare decat magia casatoriei!
  • Nu fi zgarcita cu organizatorii! In cele mai multe cazuri, primesti ceea ce platesti!
  • Nu iti consuma energia pe lucrurile mici!