Alegerea rochiei de mireasa cu Daniela Sala

Alegerea rochiei de mireasa este un subiect extrem de important pentru viitoarele mirese.

Alegerea rochiei de mireasa este un subiect extrem de important pentru viitoarele mirese, astfel incat, acestea sa stie cat mai bine cum sa isi aleaga rochia de mireasa. Sunt sigura ca ti-ai creionat inca de mica, imaginea celei mai frumoase rochii de mireasa; cu toate astea, iti propuna sa vedem impreuna ce ti se potriveste tie cel mai bine in functie de structura corpului tau si de personalitatea ta!

Am facut o scurta sinteza referitoare la modelele de rochii potrivite in functie de diversitatea structurilor corporale, astfel incat sa iti fie mai usor sa iti dai seama ce te-ar putea avantaja pe tine:

  • Daca ai o silueta in forma de clepsidra iti recomand sa optezi pentru o rochie de mireasa de tip “sirena” , cu spatele gol.
  • Daca ai o silueta de tip para, iti recomand sa optezi pentru o rochie de mireasa de tip “printesa”, astfel incat sa iti maschezi soldurile proeminente sau o rochie de mireasa in forma A.
  • Daca ai o silueta de tip mar, iti recomand sa optezi pentru o rochie de mireasa cu o talie inalta si destul de evazata, din talie pana in pamant.
  • Daca esti miniona, iti recomand sa alegi o rochie de mireasa cu o talie “imperiala” care vine imediat sub bust si cu o linie a rochiei usor evazata. Nu uita de pantofi cu toc inalt!
  • Daca esti inalta, iti recomand sa optezi pentru alegerea unei rochii de mireasa cat mai simpla, sirena cu talia dreapta si bine conturata.

Tu cu care tip de silueta te identifici? Acum stii in cautarea carui model de rochie trebuie sa pornesti, inarmeaza-te cu rabdare!

Daca optezi sa porti o rochie cu trena, opteaza pentru o trena detasabila sau care poate fi prinsa. Cumpara-ti rochia pe dimensiunile tale actuale, nu te baza pe supozitii! Rochia poate fi si ajustata inainte de nunta, daca este cazul. Iti recomand sa faci o prospectie a pietei, sa iti notezi ceea ce simti ca ti-a placut si apoi sa te gandesti care rochie ti-a ramas cel mai puternic imprimata in minte.

Cel mai bun sfat in alegerea rochiei de mireasa este sa te inarmezi cu optimism si rabdare, pentru a putea proba cat mai multe modele de rochii. Chiar daca simti ca obosesti, nu iti pierde speranta, sunt sigura ca in curand iti vei gasi rochia din vis!