Alexandra Gheorghe – Necunoscutul – partea a doua

Coltul de carte

Alexandra Gheorghe – Necunoscutul – partea a doua

187

A trecut aproximativ jumatate de an de cand am avut-o invitata in revista noastra pe frumoasa si talentata Alexandra Gheorghe, in care ne-a povestit despre ea, ce anume o indeamna sa scrie, care ii sunt trairile. Si odata cu aceasta aparitie, ea ne-a marturisit ca se pregateste sa publice o carte: Necunoscutul. Si acest lucru s-a intamplat. Cu succes.
Pentru cei care o admira, care sunt indragostiti de modul Alexandrei de a scrie sau le-a placut Necunoscutul, avem o veste buna: aceea, ca, in scurt timp, Alexandra Gheorghe va publica Necunoscutul – partea a doua, lucru se va intampla foarte foarte curand: pe data de 12 februarie 2016! Asa ca, fiti cu ochii in patru pe Alexandra si nu ezitati sa ii impartasiti trairile, in care, cu siguranta, va veti regasi!
Mai mult, pentru a va ajuta si a va incita curiozitatea, va prezentam mai jos, doua scurte recenzii ale celor doua carti, iar pentru cei care inca nu au facut cunostinta cu “Necunoscutul”, speram ca acest lucru sa ii faca sa isi doreasca sa intre in posesia cartilor!

alexandra-gheorghe-necunoscutul-partea-I

Alexandra Gheorghe – Necunoscutul Partea I

Necunoscutul – Partea intai: Alice, personajul principal al acestei povesti, incepe sa cunoasca fluturii dragostei in primul an de facultate. Copila fiind , aceste sentimente puternice o sperie, facand-o sa nege cu toata taria tot ce o lega de acest simtamant. Necunoscutul – baiatul care ii fura atentia in anii de liceu isi face simtita prezenta doar in primul an de facultate – reuseste sa o cunoasca cu adevarat doar in ultima parte a povestii.
In prima parte, Alice, lasandu-se prada unei povesti false, legandu-se de Cristian, baiatul pe care il cunoscuse intr-o vacanta la mare, doar pentru a acoperi golul lasat de Necunoscut intelege dragostea cu ajutorul lui Cristi, astfel chinuind un suflet nevinovat. El se indragosteste de ea orbeste, suferinta si chinul dragostei acoperindu-l in intregime. Intre timp, constienta si matura dupa aceasta relatie, Alice se intalneste din nou cu Necunoscutul infaptuind impreuna o poveste inca nescrisa…
Este o poveste simpla, unde dragostea umple toate golurile vietii. Un sentiment care ne invata sa suferim si sa ne acceptam ca personaje ale povestilor noastre. Asemeni lui Alice, strans legata de locurile natale, de muntii ei si de mare, reusim sa intelegem rolul nostru, doar asa… facand greseli, neintelegand, de fapt, inceputul.

Necunoscutul – Partea a doua: Cine este ‪Alice‬ ? Si oare ea a inteles cu adevarat ce este iubirea adevarata?
Cine este ‪Necunoscutul‬? Acest personaj neinteles, acel barbat pe care, cu siguranta toate femeile au avut ocazia de a-l cunoaste macar odata in viata.
Daca intre ei doi se va forma o relatie frumoasa? Sau daca – Alice isi alege alte drumuri lasand in spate caile Necunoscutului libere.

Vom afla in Necunosctul Partea II. Povestea de iubire, despre care autoarea spune ca, este o poveste simpla, dedicata in timp cititorilor ei.

Daca doriti sa (re)vedeti interviul acordat revistei noastre cu Alexandra Gheorghe, accesati acest link!

Comments are off this post!