AlphaTauri-lansare colectia primavara vara 2020 2021

AlphaTauri, brandul de moda independent al Red Bull a prezentat noutatile din colectiile primavara vara 2020-2021 pentru barbati si femei.

AlphaTauri, brandul de moda independent al Red Bull a prezentat noutatile din colectiile primavara vara 2020-2021 pentru barbati si femei. Avand aceasta pauza in calendarul industriei si toate Saptamanile Modei intrerupte, brandul austriac a creat propria platforma fizica pentru comert si media.

Pentru noi, posibilitatea de a prezenta colectia este un lucru crucial. Digitalul este o platforma esentiala, dar nu credem ca putem comunica totul despre AlphaTauri intr-un mod virtual. Suntem o marca fizica, iar lumea si spiritul nostru trebuiesc comunicate cu autenticitate.

a declarat Ahmet Mercan, CEO AlphaTauri.

Prezentarea a inclus o instalare a 40 de manechine pe o banda de alergare avand o lungime de 27 m. Cei prezenti au putut sa faca pauza si sa examineze detaliile de design si tesatura, incluzand aici membrana de 3 straturi Taurobran® si sistemele impachetate in hainele noi de sezon. Instalarea a inclus clipuri digitale etapizate pentru explicarea fiecarui detaliu si inovatie.

Casa noastra de moda temporara ofera o ambienta unica pentru a vorbi prin intermediul colectiei cu o conversatie de unu la unu, precum si oferind solutii digitale si virtuale.

a declarat Tanja Gundling, VP AlphaTauri.

La inceputul anului, AlphaTauri a prezentat cele mai importante momente ale colectiei in cadrul evenimentului de lansare al Scuderia AlphaTauri de la Milano. Lansarea a evidentiat angajamentul marcii fata de lumea F1, introducand un nou limbaj de design in sport cu noua echipa. Parteneriatul vizeaza progrese in inginerie si un spirit de pionierat, dar se refera si la testarea materialelor si a design-ului care trebuie sa fie confortabile, sa ofere performante fara cusur in conditii extreme si extraordinare si sa isi pastreze stilul. Angajamentul marcii fata de sport este o modalitate dinamica de a accelera inovatia textila si de design care vor ramane esentiale in colectiile sezoniere.

La inceputul anului, AlphaTauri a prezentat cele mai importante momente ale colectiei in cadrul evenimentului de lansare al Scuderia AlphaTauri de la Milano.
Lansare colectie primavara-vara 2020-2021 AlphaTauri

Despre AlphaTauri

AlphaTauri este un brand de moda de sine statatoare, fondat din Red Bull, care stabileste o noua directie in industria modei care imbina stilul si functia. Imbina materialele premium si stilurile apreciate cu inovatiile textile. Brandul lucreaza cu tehnologii vestimentare unice si inovatoare si colaboreaza cu experti de clasa de pe glob si este disponibil la magazinele sale din Salzburg si Graz, precum si la magazinele de retail selectate, precum si online, pe alphatauri.com.

Info&foto: image.net