Andreea Costache selectata pentru Miss Romania

Andreea Costache va fi monitorizata in aparitiile sale ca model pentru diferiti designeri in perioada 29 noiembrie - 02 decembrie.

Andreea Costache, castigatoarea Teen Miss Planet 2019, selectata pentru Miss Romania de catre Claudia Neghina. Dupa ce a fost pe rand castigatoare a mai multe concursuri internationale de copii si adolescenti, cu titluri precum Teen Miss Planet in 2019 si Teen Miss Europe in 2018 in Bulgaria si a Georgia, Andreea Costache – model It kids – art school & modelling agency – inca de cand avea 11 ani, a reusit performanta de a fi selectata de catre organizatia Bucharest Fashion Week a evenimentului cu acelasi nume, ca una din concurentele Miss Romania. De mentionat ca este cea mai mica concurenta de anul acesta si va trebui sa treaca prin aceleasi probe precum colegele sale, respectiv costum national, costum de baie si rochie de seara.

Totodata, Andreea Costache va fi monitorizata in aparitiile sale ca model pentru diferiti designeri in perioada 29 noiembrie – 02 decembrie, altfel incat juriul sa poata nota pertinent catwalk-ul si abilitatile sale de a poza ca model. Andreea este si brand ambassador al brandului Two kids clothing, al carui show il va deschide, ca in fiecare an. Mama Andreei, buna noastra prietena Nicoleta Marin declara

Este o mandrie sa fie selectata la 15 ani intr-o competitie de asemenea anvergura. Se pare ca roadele muncii sale de peste 4 ani au inceput sa apara. Cand un model de talia Claudiei Neghina te invita sa faci parte din showurile cele mai pretentioase ale Romaniei, inseamna ca esti in directia potrivita. Cat despre mine, ii multumesc Catalinei Buzdun, managera It kids- art school & modelling agency ca a adus in Romania conceptul de modelling pentru copii, astfel incat copii buni, ca Andreea mea, sa experimenteze moda si modelling-ul, nu doar la nivel de incepatori. De asemenea, multumesc organizatorilor Bucharest Fashion week care fac anual un eveniment de exceptie si va promit un show remarcabil si pentru mini modelele care vor urca pe scena la defilarea Two kids clothing.