Media

HomeMediaAndreea Ignat a lansat piesa Intre noi
Andreea Ignat a lansat piesa Intre noi

Andreea Ignat a lansat piesa Intre noi

Andreea Ignat lanseaza single-ul „Intre noi”, insotit de un online video. Andreea Ignat canta despre ce se intampla „Intre noi” atunci cand suntem intr-o relatie si cu bune si cu rele. Single-ul vine insotit de un online video in regia lui Simion R. Stefan. „Intre noi” este un single produs in studiourile Red Clover Media.

,,Ritmurile noii piese sunt redate intr-un videoclip pe masura, plin de energie, culoare si multa voie buna. Clipul este facut de catre Simi, un om ”multitalentat” (regizor, cameraman, fotograf si mentalist). Alaturi de el si de echipa de styling m-am distrat rau de tot la filmari, mai mult de atat am facut multe ,,selfie-uri” emoticon smile. Sunt tare mandra de toata echipa care a colaborat la acest proiect, le multumesc si speram ca aceasta piesa sa ajunga ,,cat mai sus”! Va invit sa ascultati ce se intampla ,,Intre noi’‘, pupici lipiciosi. ”

Pentru a fi la curent cu activitatea ei muzicala si pentru a afla unde o puteti vedea in perioada urmatoare, vizitati fb.com/AndreeaIgnatOfficial.

Tags:

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»