Angelina Jolie este noua imagine Guerlain

Shopping

Angelina Jolie este noua imagine Guerlain

77

Brandul de lux francez Guerlin a anuntat ca Angelina Jolie este noua lor imagine prin intermediul unei postari pe Instagram:

“Guerlain Parfumeur, brandul francez de frumusete din 1828 este onorat sa anunte ca Angelina Jolie este noul icon al parfumului pentru femei. #MonGuerlin”.

Maestrul parfumier Thierry Wasser a fost inspirat de Angelina Jolie pentru a crea un parfum care sa exprime ideea de ‘note ale unei femei’: alegerile, emotiile si visele care intruchipeaza feminitatea moderna.

“Noi cream parfumuri pentru femei pe care le admiram”

a declarat acesta.

Colaborarea dintre Angelina Jolie si Guerlin a aparut in decembrie 2015, cand starul de la Hollywood a mers in Cambodgia pentru a regiza filmul ‘First They Killed My Father’, iar decizia de a colabora cu brandul francez este asociata unei amintiri din copilarie. Se pare ca mama sa – Marcheline Bertrand, era o fana a pudrei produse de Guerlain.

Angelina Jolie a donat incasarile scopurilor caritabile si marcheaza o revenire in lumea frumusetii, dupa ce acum 10 ani, a fost imaginea Shisedo; ea a mai aparut in campanii pentru Louis Vuitton si St. John. Prea multe detalii despre parfum nu se cunosc, doar ca va fi disponibil incepand cu luna martie 2017.

Foto: guerlain.com

Comments are off this post!