Ann Demeulemeester-Special Guest la Pitti Immagine n.101

Fortezza da Basso in perioada 11-13 ianuarie 2022.

Ann DemeulemeesterSpecial Guest la Pitti Immagine Uomo nr.101 ce va avea loc la Florenta, Fortezza da Basso in perioada 11-13 ianuarie 2022. Brandul iconic nascut la Anvers va fi protagonistul unui eveniment special – miercuri 12 ianuarie – pe scena de la Stazione Leopolda din Florenta.

Ne-a placut intotdeauna stilul Ann Demeulemeester, atat pentru capacitatea de a nu fi omologat si de a ocupa linistit, dar cu hotarare, un spatiu specific pe scena internationala, cat si pentru atitudinea de a se reinnoi ramanand fidel unei intuitii originale. Noul curs, inceput de un antreprenor vizionar precum Claudio Antonioli, lucreaza pe acele personaje printr-un dialog ideal cu fondatorul si canoanele ei. Evenimentul conceput pentru Pitti Uomo 101 va avea o energie aparte.

Lapo Cianchi, director de comunicare si evenimente la Pitti Immagine

Ann Demeulemeester-Special Guest – despre brand

Pentru Ann Demeulemeester, moda este o forma de comunicare. Limbajul sau complex alcatuit din contraste acopera o intreaga gama de emotii. Tensiunea ei este foarte poetica – hainele ei dezvaluie multe straturi de „suflet”. Sunt simple, in felul in care un cutit poate fi simplu. Serios dar niciodata sever, meticulos dar in acelasi timp experimental, puternic dar intotdeauna senzual. Cunoscuta pentru croiala ei eleganta si pentru estetica intunecata, dar plina de farmec, ea a creat o lume senina si intunecata de romantica, datorita unui amestec intrigant de rebeliune si sofisticare.

Ann Demeulemeester a absolvit Academia Regala de Arte Frumoase din Anvers in 1981, iar din 1982 participa cu primele sale colectii la concursuri si evenimente de moda.

Si-a lansat eticheta omonima si prima sa colectie comerciala in 1987 alaturi de Patrick Robyn, partenerul sau creativ de multa vreme. Primul spectacol de la Paris din 1992 a inscris-o imediat pe harta modei internationale.

Abordarea ei inteligenta a modei se ridica deasupra tendintelor si ofera un sistem de imbracaminte in continua evolutie, cu integritate si independenta feroce. Ann Demeulemeester si-a parasit casa de discuri in 2013 si de atunci a experimentat o varietate de noi formate expresive.

In 2020, brandul Ann Demeulemeester este cumparat de Claudio Antonioli, un antreprenor milanez si cercetator de talente, care preia fraiele marcii cu mare respect pentru trecutul sau si cu o viziune clara asupra viitorului. Misiunea este de a repozitiona pe Ann Demeulemeester ca brand de moda de lux, ramanand in acelasi timp fidel imaginii sale.

Info&foto : pittimmagine.com