Anthony Vaccarello este noul director de creatie Yves Saint Laurent

Tendinte&Stil

Anthony Vaccarello este noul director de creatie Yves Saint Laurent

23

Anthony Vaccarello a fost anuntat oficial ca noul director de creatie al casei de moda Yves Saint Laurent, inlocuindu-l pe Hedi Slimane, care a lasat postul vacant pe 1 aprilie. Designerul italiano-belgian in varsta de 33 de ani, isi va prezenta prima colectie in cadrul Paris Fashion Week, pentru campania primavara-vara 2017 in luna octombrie a acestui an.

“Domnul Saint Laurent este o figura legendara, cunoscut pentru creativitate, stil si indrazneala. Sunt extrem de recunoscator pentru oportunitatea de a contribui la istoria acestei extraordinare case de moda”

a declarat Anthony Vaccarello.

[trendmag_alert class=”alert alert-info alert-dismissable fade in”]Vaccarello a absolvit scoala belgiana de design La Cambre in 2006. Teza sa a fost foarte mult laudata, astfel ca a castigat premiul cel mare in cadrul Festivalului Hyeres in 2006; el a lucrat ulterior doi ani pentru Fendi. A inceput in 2013 sa colaboreze cu Versace, facand cateva colectii capsule bine primite.[/trendmag_alert]

In 2008, Anthony Vaccarello a fondat label-ul omonim avand sediul la Paris si a devenit cunoscut pentru desenele sale senzuale.

Comments are off this post!