Antonio Banderas – designer vestimentar?

Media

Antonio Banderas – designer vestimentar?

26

Antonio Banderas este ultima vedeta dornica sa urmeze o cariera de designer vestimentar, el mutandu-se in Londra, pentru a studia la Central Saint Martins – o scoala de design, printre ai carui absolventi, se numara nume ca Alexander McQueen John Galliano, Stella McCartney.

“Am nevoie de cunostinte pentru a evolua in acest domeniu pe viitor. Ma face sa ma simt foarte tanar, faptul ca stau din nou cu coatele pe banca si incerc sa inteleg o altfel de realitate si un altfel de lucru”,

a declarat actorul, caracterizand cursurile ca fiind intense, serioase, dar si amuzante.

Nu se stie daca Antonio Banderas va fi designer vestimentar pentru femei sau barbati, stilul sau personal fiind bine conturat, astfel ca, cel mai bun pariu este ca stilul sau se va adresa celor energici. El a declarat de asemenea:

“Bineinteles ca nu ma voi opri din ceea ce fac pe plan profesional, voi fi in continuare actor, regizor, dar acesta, este un lucru nou”.

Actualmente, Antonio Banderas este in a doua saptamana de studiu la Central Saint Martins, el hotarandu-se sa studieze design-ul vestimentar in luna aprilie, dupa ce a divortat de Melanie Griffit.

Nu rata Colectia Rochii Mireasa Carolina Herrera!

Foto: Wikipedia

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *