Antonio Croce imbina parfumul si ciocolata pentru cresterea senzualitatii feminine

Tendinte&Stil

Antonio Croce imbina parfumul si ciocolata pentru cresterea senzualitatii feminine

78

Magazinul emblematic al brandului pentru femei din Milano, pune in scena o experienta multisenzoriala, printre cele mai bune din Italia. In prim plan, se afla parfumurile de nisa ale marcii impreuna cu pralinele speciale, avand aceleasi note olfactive – custom made pentru aceasta ocazie, de casa de ciocolata florentina – Rivoire.

Antonio Croce continua sa exploreze noi lumi ale gustului feminin, aflate printre cele mai bune din Italia. In atentie, intr-o uniune de neegalat intre traditie si inovatie: cele sapte parfumuri ale marcii iconice pentru femei, pralinele speciale semnate de casa de ciocolata Rivoire, realizate manual impreuna cu eleganta colectiei primavara vara 2018. In data de 6 aprilie 2018, in cadrul celei de-a zecea editii ale expozitiei Esxence – un eveniment/targ dedicat parfumeriei artistice internationale, o experienta multisenzoriala are loc la magazinul de pe via Manzoni 38, oferind mirosuri de nisa lansate in 2017, impreuna cu bomboanele special create pentru acest eveniment.

Sapte standuri speciale, cate unul pentru fiecare esenta si o reteta dulce imprastiata intre cele doua etaje ale magazinului, reprezinta cele sapte picioare ale unei calatorii prin excelenta intre arome, marcand o alianta unica intre cele doua marci. Parfumurile Antonio Croce sunt fabricate in mod natural cu ingrediente naturale, atat de naturale, incat pot fi folosite si pentru produsele comestibile. Deliciurile din Rivoire au fost facute la comanda cu esentele tinute in notele olfactive ale celor sapte parfumuri.

Cu aceasta ocazie, Antonio Croce a ales sa aduca cele doua lumi impreuna – a parfumurilor si a ciocolatei, intr-o nota unica si senzuala, pentru a creste senzualitatea feminina, in cele mai mici detalii.

Info&foto: image.net

Comments are off this post!