Art of Precision-Jaeger-LeCoultre

Media

Art of Precision-Jaeger-LeCoultre

8 iulie 2019, Londra
142

Art of Precision a fost sarbatorita la Londra de catre oaspetii Jaeger-LeCoultre, in compania Maison Benedict Cumberbatch, stralucind in lumina istoriei de 186 de ani a ceasorniciei la Royal Academy of Arts Summer Exhibition din Londra. Fondata de regele George al III-lea in 1768, Royal Academy este o institutie independenta condusa de artisti si arhitecti eminenti, a caror misiune este sa fie o voce pentru arta si artisti, promovand in acelasi timp artele vizuale prin expozitii, educatie si dezbateri.

Un punct culminant al serii Art of Precision a fost o interpretare scrisa de catre Benedict Cumberbatch, Juliet Stevenson, Ellie Bamber si Clarke Peters. O initiativa filantropica, Letters Live promoveaza puterea de alfabetizare, invitand artisti influenti sa interpreteze in scris literele istorice, adaugand in acelasi timp propria lor interpretare artistica textului original.

Ceasurile Jaeger-LeCoultre au fost afisate in timpul serii, inclusiv cea mai recenta capodopera a Casei – anul acesta in cadrul Salon International de la Haute Horlogerie (SIHH), Master Grande Tradition Gyrotourbillon Westminster Perpetuel, care reuneste ceasornicaria si purtarea moderna.

Royal Academy a gazduit cateva dintre cele mai celebre comori ale lumii artei de peste 250 de ani, inclusiv singura sculptura de marmura realizata de Michelangelo, in Marea Britanie. In aceasta seara de 8 iulie, a servit ca loc perfect pentru savurarea atat a mestesugului, cat si a atentiei infinite catre detaliile evidente in capodoperele Jaeger-LeCoultre.

Foto&Info : image.net

Comments are off this post!