Aryanna Karen si rochia de mireasa in viziunea fondatoarei

Aryanna Karen este brandul creat in 2014 de Ana Maria Lungu, designer de moda din Romania specializat in crearea rochiilor de mireasa,

Aryanna Karen este brandul creat in 2014 de Ana Maria Lungu, designer de moda din Romania specializat in crearea rochiilor de mireasa, punand suflet si maiestrie in conceperea fiecarei rochii in parte. Principala sursa de inspiratie a rochiilor Aryanna Karen este insasi frumusetea si personalitatea viitoarelor mirese.

Designerul Ana Maria Lungu creeaza fiecare rochie avand convingerea ca fiecare femeie merita sa fie printesa in ziua nuntii ei. Pana in prezent, brandul Aryanna Karen a imbracat mii de mirese din tara si de peste hotare, contribuind la realizarea celui mai frumos vis!

Rochiile Aryanna Karen se evidentiaza prin volumul impresionant, trenele maiestuoase si prin aplicatiile manuale, care transforma orice femeie intr-o printesa desprinsa parca din paginile cartilor cu povesti.

Designerul Ana Maria Lungu creeaza fiecare rochie avand convingerea ca fiecare femeie merita sa fie printesa in ziua nuntii ei. Pana in prezent, brandul Aryanna Karen a imbracat mii de mirese din tara si de peste hotare, contribuind la realizarea celui mai frumos vis!
Ana Maria Lungu

Cum a aparut brandul tau?
Inca din copilarie am avut o atractie puternica pentru rochii. Nu era saptamana in care sa nu organizez cu prietenele mele prezentari de moda, in cadrul carora eu le stilizam tinutele, iar ele defilau ca niste veritabile modele.

Pandeam momentul in care mama mea pleca de acasa pentru a proba iar si iar, rochia de mireasa.
La capatul fiecarui caiet de scoala existau desene cu diferite idei de rochii pentru printese. Toate acestea m-au condus, incetul cu incetul catre realizarea de mai tarziu, din anii tineretii, ca menirea mea de om este aceea de a transforma in realitate visurile mireselor, de a creea printese in carne si oase.

Aryanna Karen a aparut intr-un moment in care am avut curajul si sansa de a porni brandul la care dintotdeauna visasem, acea marca de rochii de mireasa cu suflet si cu un strop de magie.

Carui public te adresezi?
Mireasa Aryanna Karen este de obicei femeia tanara, aflata la varsta marii iubiri si a marilor sperante, a increderii ca exista povesti cu final fericit.
Rochiile noastre sunt alese de femei care pastreaza inca niste idealuri romantice la care aspira, si intru implinirea carora noi existam ca si brand.

Ce te inspira pentru realizarea rochiilor?
Atunci cand concep o colectie, pornesc intotdeauna de la analiza a ceea ce s-a intamplat cu brandul nostru in sezonul trecut. Ce fel de siluete au avut miresele noastre, care au fost nevoile lor, pentru ce rochii au optat. Din aceasta analiza, reiese de obicei o ecuatie de colectie pe marginea careia rafinez anumite idei care ma preocupa la momentul respectiv. De obicei, ma intorc la istoria artei si indeosebi la istoria costumului si extrag de acolo anumite elemente care ma inspira: volumul fustelor, forma manecilor, preferinta pentru o anume tesatura, etc

Care rochie este cea mai recomandata pentru moda actuala?
Aryanna Karen inseamna rochii de poveste, magie, rochii cu suflet, intotdeauna in colectiile noastre se vor regasi rochiile ample, cu trene lungi si materiale pretioase. Credem cu tarie ca in ziua nuntii sale, o femeie trebuie sa isi indeplineasca acel ideal la care ea aspira inca din copilarie. Fiecare rochie din colectiile noastre isi propune sa ilustreze un astfel de ideal, si atunci, putem spune ca nu este cazul sa tinem cont de anumite tendinte in alegerea rochiei, ci mai degraba de propriile aspiratii.

Aryanna Karen inseamna rochii de poveste, magie, rochii cu suflet, intotdeauna in colectiile noastre se vor regasi rochiile ample, cu trene lungi si materiale pretioase

Cum arata mireasa perfecta in viziunea ta?
Mireasa perfecta este acea mireasa care are curajul de a-si indeplini visul si de a purta exact ceea ce o defineste cel mai bine ca persoana, fara a tine cont de  sfaturi venite de la diferite persoane, ci ghidandu-se exclusiv dupa propria intuitie. Mireasa perfecta este mireasa care reuseste sa fie ea insasi, sa isi manifeste pe deplin autenticitatea.

Ce le recomanzi femeilor cand pornesc in cautarea rochiei de mireasa?
Recomandarea mea este sa faca in primul rand un exercitiu de introspectie si sa descopere ce anume le caracterizeaza ca stil, ce le-ar face fericite, si nu in ultimul rand, care a fost idealul lor de mireasa inca din copilarie. Ziua nuntii este o ocazie unica de a imbraca o rochie speciala, si atunci este important sa fructificam aceasta sansa la maximum.

Ce materiale folosesti?
Tesaturile noastre sunt alese in asa fel incat mireasa sa arate impecabil de cand se imbraca si pana a doua zi de dimineata, cand nunta se termina. Optam intotdeauna pentru baze care isi mentin aceasta calitate pe toata perioada evenimentului: satin duchesse, tulle cu matase, tafta mikado sau dantela chantilly. Ceea ce caracterizeaza insa rochiile Aryanna Karen este atentia pentru detaliu, toate aplicatiile din cristale si perle sunt cusute manual cu ata translucida, astfel incat fiecare dintre rochiile noastre sa se arate asemenea unei bijuterii.

Material realizat de Daniela Sala