Asia & You de Pitti Fragranze

Shopping

Asia & You de Pitti Fragranze

230

Care sunt caracteristicile care fac un parfum potrivit pentru piata din Orientul Indepartat? La Asia&You – Pitti Fragranze, unde vedem jocul interactiv despre perceptia materiilor prime cu participarea tuturor oaspetilor: Chandler Burr – critic de parfumuri, Lin Lin – CEO al targului China International Beauty Expo, Ramdane Touhami – antreprenor multidisciplinar si creator al brandul L’ Officine Universelle Buly, Alex Lee – nasul parfumurilor fine a echipei creative de la Mane, Arnaud Guggenbuhl – directorul de marketing Givaudan Fragranze Europa, Johanna Monange – director global al L’Oreal, director de creatie, design & inovare Asia, IFF, Rosaline Lou – Creator si fondator al The Scent Library.


ABEL VITA ODOR

Abel a fost fondat in Amsterdam de catre Frances Shoemack – Noua Zeelanda, cu un singur scop: de a crea cel mai bun parfum natural din lume. Creat de master parfumierul Isaac Sinclair, fiecare parfum este compus dintr-un amestec foarte concentrat de uleiuri naturale. Rezultatul este o colectie de parfumuri naturale sic, modern si dinamic care va sta toata ziua pe piele.

CALE FRAGRANZE D’ AUTORE

Colectia eau de parfum creata de Silvio Levi prezinta o calatorie muzicala originala conceputa in colaborare cu compozitorul Philip Abussi. Compozitiile muzicale neobisnuite sunt create in urma simtamintelor pe care fiecare parfum le comunica sensibilitatii artistului. O colaborare care invita vizitatorul sa experimenteze o noua dimensiune expresiva a parfumului Cala Fragranze d’Autore.

CERERIA MIGONE DAL 1866

O istorie indelungata de cercetare si traditie a adus Migone pana in prezent. Atentia extrema in alegerea melanjului esentelor si cercetarea detaliilor combinata cu un design curat si sofisticat, au caracterizat linia de lumanari Migone inca din 1866. Un compus de ceara inchide diferite buchete, facandu-le de neuitat.

FARMACIA SS. ANUNTIATA DAL 1561 FIRENZE ITALIA PARFUM

Florenta, leaganul Renasterii, un oras al apostolilor, farmacistilor si alchimistilor. Pentru mai mult de 450 de ani, Farmacia SS. Annunziata a trecut cu vederea unul dintre cele mai frumoase orase din lume, creand produse de prestigiu. Purtarea unui parfum SS. Annunziata este similar cu o plimbare pe strazile din Florenta, gata sa perceapa parfumurile farmaciilor istorice sau tabacariile antice.

MEO FUSCIUNI

Un proiect artistic italian de cercetare olfactiva si crearea de amintiri tinute in interiorul parfumurilor, care dateaza din anul 2010. Birourile Giuseppe Imprezzabile si Federica Castellani au fost locul de nastere pentru alchimie intre estetica si studiul olfactiv, poezie si comunicare.

MONOM

Ideea provine din dorinta de a combina istoria si inovatia. O combinatie a celor mai vechi metode de parfumare cu cele mai moderne modalitati de a face acest lucru. Parfumuri originale cu o calitate superioara a materiilor prime, in mare parte naturale. Esentele pure ale MONOM sunt certificate cu 100% IFRA.

PECCATO ORIGINALE

Silvia Monti propune cinci tipuri de Vanilie “curativa”. Vanilia esentiala din Polvere di Etere, cea mai recenta si mai buna creatie, combina secretele naturii cu cautarea mirosurilor umane si celesti.

SIMONE ANDREOLI DIARIO OLFATTIVO

Compozitiile olfactive originale au ca scop evocarea experientelor itinerare cu esente si povesti, ca paginile unui jurnal de calatorie. Fiecare recipient a liniei contine amintiri, momente si senzatii interpretate prin intermediul artei parfumului.

CARTHUSIA I PROFUMI DI CAPRI

Originile Carthusia dateaza din 1380 si vizita la Capri de catre regina Giovanna d’Angio, careia Tatal Certosa di San Giacomo a oferit un dar al celei mai frumoase din insula. Apa in care au fost plasate a fost mirosul de Garofilium silvestre caprese, iar aceasta apa a devenit primul parfum al Capri.

L’ARC PARFUMS

Calatoria L’Arc a inceput atunci cand doi calatori, Claude & Fadi Al Haddad, au traversat povestea lui Maitre de Claude – un arhitect stravechi, care a devenit parfumier principal. Mostenirea L’Arc provine din aceasta transcendentala excursie olfactiva, iar singura inspiratie este angajamentul lui Maitre de Claude de a-si continua pasiunea pentru mirosuri unice si ingrediente rare de parfum.

PARFUMS DUSITA

Pissara Umavijani a crescut in Thailanda. O tanara artista cu o pasiune pentru parfumuri, ea a inceput sa-si creeze propriile parfumuri. Amestecand mirosuri rare, pretioase, ea viseaza sa deschida propriul “maison de parfum” in Franta. Colaborand cu un laborator de parfumuri de top din Grasse, ea a rafinat si a produs primele trei parfumuri exclusive de la Parfums Dusita.

TEATRO FRAGRANZE UNICHE

Intr-un spirit asemanator cu cel al unei noi Renastere florentine, un grup de femei adunate prin dragostea lor pentru parfumeria artistica, au dat viata Teatro Fragranze Uniche. Un proiect de parfumuri exclusive si rafinate Made in Italy.

Info&foto: pittimmagine.com

Comments are off this post!