Atelier Versace nu mai participa la spectacole de prezentare

Media

Atelier Versace nu mai participa la spectacole de prezentare

30

Atelier Versacelinia haute couture Versace a anuntat ca nu isi va mai prezenta colectiile pe catwalk la Haute Couture Week in Paris, in schimb, ele vor putea fi vazute in cadrul unor evenimente private din anumite orase ale lumii, dupa cum au afirmat reprezentantii Versace intr-un interviu New York Times.

Jonathan Akeroyd – CEO Versace a afirmat ca ceea ce sta la baza acestei decizii, este programul foarte incarcat, un numar de 6 prezentari pe an este mai mult decat suficient sau chiar 8 spectacole, daca se iau in calcul si cele couture. Iar un motiv secundar, este concentrarea casei de moda pe clientii exclusivi si covorul rosu. Nu este o surpriza acest lucru, Donatella Versace punand pauza liniei casei de moda in 2004 si revenind in 2012; Atelier Versace participa la spectacolele couture din 2012 de la Paris Fashion Week in ianuarie si iulie in fiecare an.

Se pare ca aceasta este o tendinta in crestere, dat fiind faptul ca nume precum Kenzo, Calvin Klein, Bottega Veneta, au combinat prezentarile de barbati si dama pentru reducerea numarului de spectacole.

Foto: www.versace.com

Comments are off this post!