Autumn Landscape Art – 15 – 18 octombrie 2021

Autumn Landscape Art, un Retreat De Arta, va avea loc in perioada 15-18 octombrie la Viscri, in Transilvania si este dedicat iubitorilor de natura si pasionatilor de pictura.

Autumn Landscape Art, un Retreat De Arta, va avea loc in perioada 15-18 octombrie la Viscri, in Transilvania si este dedicat iubitorilor de natura si pasionatilor de pictura, botanica sau arta textila, indiferent de nivelul de cunostinte in aceste domenii.

Accepting and embracing change” – este intentia acestui retreat de toamna, dedicat peisajului si activitatilor care incurajeaza reconectarea si identificarea personala cu natura, schimbarea anotimpului, efemeritatea si plenitudinea cromatica a acestui moment din an.

Gazda pentru weekend-ul prelungit va fi Viscri 125, iar programul atelierului este creativ si variat, implicand lectori cu adevarat speciali.

Desi activitatea principala este pictura de peisaj en plein air in ulei pe panza, cele patru zile la Viscri ofera experiente inedite, care completeaza pictura, in intentia reconectarii la peisaj, printre care si cateva ore de yoga, plimbari prin sat si in natura, precum si o vizita la Biserica Fortificata.
Numarul maxim de participanti este 10. Cursul este dedicat adultilor, iar copiii peste 12 ani pot participa la sesiunile de curs doar daca sunt insotiti in retreat de un adult.

oiectul  Autumn Landscape Art, aflat la cea de-a doua editie (dupa succesul retreatului din primavara), este initiat de Irina Neacsu, designer si artist botanic,.

Proiectul Autumn Landscape Art, aflat la cea de-a doua editie (dupa succesul retreatului din primavara), este initiat de Irina Neacsu, designer si artist botanic, membru al “American Society of Botanical Artists”, care va fi si lector al cursului de pictura si este organizat sub egida Cembra School of Botanical Art & Design.

Mai multe detalii si programul complet se gasesc online, in cembraartschool.com: https://cembraartschool.com/produs/cursuri-scurte/retreat-de-toamna-la-viscri-landscape-art/ , sau in pagina de Facebook Cembra School: https://www.facebook.com/events/413218220004219/?ref=newsfeed