Media

BAMBI 2018

173

BAMBI 2018 – Fermecator la premii.

Inaugurat in 1948, BAMBI este cel mai vechi si unul dintre cele mai importante premii din Germania; a scris 70 de ani de film si istorie germana, iar evenimentul este unul dintre cele mai importante din calendar. Oaspetii BAMBI 2018 au fost, printre altii: Rod Stewart, Penelope Cruz, Sophia Loren, Dua Lipa, Take That si Liv Tyler.

Brandul de moda MADELEINE nu este doar partenerul oficial al BAMBI pentru a patra oara, dar a aniversat in acelasi timp – 40 de ani de existenta in 2018.
MADELEINE a imbracat in 2018 fetele hostess de la BAMBI, precum si Miss Bambi 2018 si influencer-ul social media Lena Terlutter, cu un outfit din colectia de seara al acestui an. La petrecerea BAMBI Beats, oaspetii au incheiat seara cu un cocktail la barul de moda MADELEINE.

Colectia Evenimentului: MADELEINE ofera o colectie speciala in acest an, cu teme de culori de la rosu si argintiu pana la albastru intunecat si negru. Paiete elaborate, piele si materiale de jacquard. In plus fata de rochii de cocktail cu detalii sofisticate, gama ofera fuste lungi, rochii, precum si costume elegante si costume cu pantaloni, fabricate din materiale de inalta calitate, cum ar fi satin si catifea. Accesoriile pline de farmec, pot fi combinate cu aspectul si completeaza garderoba de seara de catre MADELEINE.

Info&foto: image.net

Comments are off this post!