Extensii Par Natural cu Banda Invizibila – Banda On/Off

Blog splendida

Extensii Par Natural cu Banda Invizibila – Banda On/Off

217

Pentru prima data in Romania, exista un sistem nou de extensii de banda medicala, de calitate europeana! Un produs ce ajuta atat la alungirea parului cat si a dublarii volumului la radacina!
Banda ON/ OFF este bazata pe o tehnica unica, ce da posibilitatea de a re-utiliza parul de mai multe ori.
Banda ON/ OFF este perfecta pentru tine, de cea mai buna calitate, maxima siguranta si stabilitate, atingand cele mai exigente asteptari! Aceasta este disponibila in 3 diferite lungimi (40 cm, 50cm, 60 cm).
Avantajul folosirii acestui tip de extensii de par cu banda adeziva, o reprezinta presiunea foarte mica pe care acestea o exercita asupra firului de par, evitandu-se astfel clasicele “dureri de par” pe care extensiile aplicate la cald sau cu metal le provoaca in general, atunci cand aplicarea se face pentru perioade mai indelungate de timp.

Noua tehnologie de aplicare a exensiilor permanente cu banda adeziva
Extensiile de par “Tape On & Off“ sunt extensii care se aplica cu ajutorul benzii adezive medicale, prin aplicarea tip sandwich pe firul de par.
Toate extensiile sunt fabricate din par al carei cuticula este inca intacta (Remy), prevenind astfel uscarea si permitand pastrarea luciului natural.
Extensiile “Tape On” nu sunt doar extensii pentru alungirea parului, ci sunt extensii care te ajuta sa ramai la lungimea care o ai, ajutandu-te sa adaugi volum (partea a capului unde este necesar) pentru a crea coafuri si linii, pe care, cu parul tau nu ai reusi sa le faci !

NU SE INCURCA!
Cuticulele tuturor firelor de par sunt orientate in aceeasi directie, iar firele de par din fiecare extensie sunt cusute exclusiv manual, prevenind astfel incurcarea.
Dincolo de faptul ca se foloseste par de cea mai buna calitate (AA Remy human hair), cele trei mai importante chei ale succesului extensiilor “Tape On” sunt:
a) Durata completa de aplicare a extensiilor pe un cap este acum de 35-45 de minute
b) Parul (extensiile), poate fi indepartat si reaplicat de 5-6 ori. Practic, clienta trebuie sa viziteze salonul o data la 8 saptamani doar pentru a-i fi repozitionate aceleasi extensii. Astfel, cu o buna ingrijire a parului extensiile pot dura pana la 18 luni.
c) Varietate mare de culori si diferite lungimi (de la 20 cm pana la 60 cm) cat si extensii drepte sau ondulate.

Indepartarea extensiilor din par
Dupa intervalul de 6 – 8 saptamani, datorita cresterii radacinii, a sosit momentul sa inlaturam extensiile din par, ajutandu-ne de o solutie special creata pentru extensii (solutie pe baza de alcool).
Dupa ce am inlaturat toate extensiile din par, se impune spalarea parului, pregatirea extensiilor (se repune banda adeziva) urmand sa reaplicam aceleeasi extensii .
Aceleasi extensii trec prin acest procedeu de inlaturare/ reaplicare la radacina de 5 – 6 ori.

 

Articol extras din Revista Famost – Mai 2014 !

Comments are off this post!