Beauty Swap Secret Santa

Media

Beauty Swap Secret Santa

in data de 9 decembrie 2018
298

Comunitatea Galati Beauty Swap sarbatoreste Craciunul printr-un eveniment – Beauty Swap Secret Santa.

Galati Beauty Swap, comunitatea beauty bloggerilor din zona Moldovei, se reuneste in data de 9 decembrie 2018, incepand cu ora 13, in incinta cafenelei Seven pentru a sarbatori Craciunul in avans, printr-un Secret Santa inedit. Evenimentul va fi presarat pe tot parcursul acestuia cu multe alte mici surprize, menite sa faca din aceasta intalnire – una de neuitat!
Ajuns la cea de-a patra editie, Galati Beauty Swap – Secret Santa isi propune sa incheie seria evenimentelor pe anul 2018, intr-o atmosfera relaxata, in care bloggeritele de frumusete se reunesc si povestesc, testeaza si schimba cadouri, idei, pareri si produse. Comunitatea a luat amploare crescand cu fiecare noua editie, reunind nu doar beauty bloggeri din zona Galati-Braila, ci si din orase precum Bucuresti, Brasov, Constanta, Craiova, Focsani sau Vaslui.

Galati Beauty Swap a luat nastere la inceputul anului 2018 din initiativa beauty blogger-ului Ioana S. Pavel (aflata in spatele proiectului One Day Butterfly Blog). Scopul initial a fost acela de a atrage atentia asupra blogosferei moldovei, insa treptat a devenit un eveniment national cu punctul de intalnire in orasul de la Dunare.
Beauty bloggerii care isi doresc sa ia parte la evenimentele viitoare, sunt invitati sa trimita o scrisoare de intentie la adresa de e-mail: oneday_butterfly@yahoo.com.

Partener media: Famost

Ne gasiti si pe Facebook

Galati Beauty Swap
One Day Butterfly Blog

Comments are off this post!