Accesorii

HomeAccesoriiBijuterii cu personalitate
Bijuterii cu personalitate

Bijuterii cu personalitate

Bijuterii cu personalitate, bijuterii statement, dedicate tie pentru a-ti asigura vara perfecta! Le poti  combina, astfel incat sa iti completeze tinuta intr-un mod original si sa iti defineasca stilul personal. Fie ca adori cristalele, semipretioasele sau sticla de Murano, SophieBelle iti prezinta cateva piese statement lucrate manual, demne sa te insoteasca in vacanta ta de vis. In culori vibrante sau delicate, ele vor adauga un plus de stralucire tinutei tale.
A iesi din anonimat prin accesorii inseamna a-ti asuma rolul de formator de imagine, de femeie care sa inspire si care sa produca admiratie prin aparitia ei. Sa nu uitam ca bijuteriile sunt cele care, in fond, isi pun amprenta asupra unei combinatii vestimentare care, oricat de reusita ar fi, ramane incompleta in lipsa unor coliere sau a unor cercei de impact.
Asa ca, dragi iubitoare de frumos, indrazniti sa spargeti barierele conventionalului, optand pentru accesorii creative si surprinzatoare! Noi iubim efectul wow! Voi?

Oana Cumpanici  (SophieBelle Bijoux)

Tags:

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»