Bijuterii personalizate – Maison Giampiero Bodino

Accesorii

Bijuterii personalizate – Maison Giampiero Bodino

119

Ca si in cazul hainelor, tot mai multe persoane isi doresc bijuterii unice, care sa le exprime personalitatea si stilul de viata. Maison Giampiero Bodino ofera servicii bespoke clientilor care isi doresc un inel, un colier sau orice alta bijuterie rafinata, personalizand-o in functie de necesitatile si personalitatea acestora.

Bijuterii-personalizate-Giampiero-Bodino

Giampiero Bodino isi gaseste inspiratia propriilor creatii, stand de vorba cu clientul la Villa Mozart din Milano si strangand elemente ale personalitatii acestuia, pentru a crea o piesa-portret incrustata cu pietrele pretioase pe care el le adora:

“Cand vad o femeie intrand in Villa Mozart, imi dau seama imediat ce bijuterii i s-ar potrivi”.

Astfel, cu ajutorul schitelor, a modelelor de ceara, bijuteriile personalizate, prind viata putin cate putin, rezultand o opera de arta – marca Giampiero Bodino, in care sunt imbinate intr-un mod exceptional anticul cu modernul, iar culorile, sunt intotdeauna indraznete si inspirate din cultura italiana:

“Cred ca bijuteriile trebuiesc purtate intr-un stil modern. Le poti purta cu o rochie haute couture dar, in acelasi timp, nu am nimic impotriva purtarii unei bijuterii fabuloase cu un tricou alb”.

Citeste mai multe despre Giampiero Bodino AICI!

foto&info: giampierobodino.com

Comments are off this post!