Bijuteriile Candere

Accesorii

Bijuteriile Candere

20

Candere este un magazin online de bijuterii din India, unde sunt vandute foarte multe bijuterii, atat pentru utilizarea zilnica, cat si pentru diverse evenimente (aniversari, nunti, etc). Cele mai multe dintre bijuteriile Candere, sunt confectionate din aur galben si diamante, India fiind un producator important al ambelor.

Exista multe avantaje in achizitionarea bijuteriilor Candere, plecand de la preturile accesibile si certificatele aferente ale unor laboratoare avizate, pana la perioada de maxim 2 saptamani in care pot ajunge, precum si posibilitatea returnarii produsului in 30 de zile si primirea banilor.

Candere (care inseamna “a straluci”) este un magazin online “made to order” care ofera o gama foarta variata de bijuterii pentru toate gusturile, diferite, unice, avand sectiune speciala si pentru barbati, iar calitatea este una foarta buna.

Interesant de stiut …

In ultimii ani, India a devenit a treia tara din lume consumatoare de diamante, dupa SUA si China, dublandu-si exporturile in ultimii 5 ani si incasand peste 10 milioane de euro din aceasta. De asemenea, exporturile au crecut atat de mult, incat a obligat China sa-si creeze noi tactici de vanzare pe piata, datorita faptului ca diamantele exportate de India sunt si mai ieftine, dar si de calitate mai buna.

Fabricarea bijuteriilor a crescut in India cu aproximativ 22% in ultimii 10-15 ani, conform studiilor Camerei de Comert ale Industriei Italiene.

Unul dintre cele mai faimoase diamante din India cunoscut pentru frumusetea sa, este The Regent – 140,5 carate. Acesta a fost gasit in provincia Madras in 1698, a fost cumparat de Thomas Pitt, care l-a trimis in Anglia pentru a fi taiat. In 1717, diamantul a fost cumparat de la Pitt pentru coroana franceza a lui Louis al XV-lea pentru incoronarea sa in 1722, fiind folosit mai tarziu pentru coroana lui Charles al X-lea. In zilele noastre, The Regent poate fi vazut in Muzeul Louvre din Paris.

Pentru mai multe informatii, puteti accesa site-ul www.candere.com

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *