Biografie Clement Chabernaud

Supermodele

Biografie Clement Chabernaud

34

Caracteristici fizice Clement Chabernaud Inaltime: 186 Piept: 91 Talie: 73 Culoare par: blond inchis  Culoare ochi: albastri Marime picior: 43

Clement Chabernaud este un model masculin de origine franceza, s-a nascut pe 6 noiembrie 1988 la Paris si este remarcabil datorita ochilor sai albastri si formei maxilarului. Si-a facut debutul la spectacolul de primavara Dior Homme in iunie 2005, un an mai tarziu, devenind imaginea Jil Sander (a semnat apoi iarasi in 2007, 2008). A avut numeroase prezentari in Milano si Paris, iar in 2010, cariera lui a luat o curba ascendenta in timpul spectacolelor de la New York. In 2009, Roberto Cavalli l-a ales sa-i reprezinte brandul, urmat de Prada si Salvatore Ferragamo in 2011.

biografie-clement-chabernaud

A avut aparitii in reviste ca Arena Homme, i-D, Vogue Hommes, colaborarile cu Prada si Salvatore Ferragamo, aducandu-i mai multe aparitii pe copertile marilor reviste de moda. A avut colaborari cu nume mari, Hermes, John Galliano, Sonia Rykiel, Yves Saint Laurent. Recent, a fotografiat in campanii publicitare pentru sezonul primavara-vara 2016 Hugo Boss si Bally, a participat in spectacolele de prezentare sezonul primavara-vara 2016 pentru Giorgio Armani, Fendi, Canali, D&G, Bottega Veneta, Philipp Plein si multi altii.

Este intr-o relatie cu super modelul Alejandra Alonso, ii place sa practice badminton, rugby, ciclism, si recunoaste ca are si momente in care nu vrea sa faca nimic. In ceea ce priveste stilul vestimentar, se imbraca de multe ori cu piesele vestimentare primite de la anumite prezentari.

Este reprezentat de Wihelmina New York, Sight Management Studio – Barcelona, Elite Londra, Unique Denmark in Copenhaga, Succes Models in Paris, Bon Image Corp in Tokyo.

Comments are off this post!