Biografie David Gandy – “Munceste mult si persista”

Supermodele

Biografie David Gandy – “Munceste mult si persista”

141

Caracteristici fizice David Gandy – Inaltime: 191 Talie: 84 Marime picior: 44,5 Culoare par: saten inchis Culoare ochi: albastri

David Gandy este un model masculin britanic, nascut in Billericay – Essex – Anglia si a inceput modeling-ul la varsta de 21 de ani, cand a fost inscris – fara sa stie – de colegul de camera de la facultate la un concurs de pe ITV. Pe 27 iunie 2001, David a castigat, iar premiul consta si intr-un contract cu Select Model Management, in 2006 devenind imaginea Dolce&Gabbana.
De multe ori, David Gandy a fost asociat cu restabilirea standardului modelului masculin in industria modei, lucru admis si de el insusi: “tendinta este pentru skinny, tipi androgini care au corpul asemanator cu cel al fetelor”. A devenit foarte cunoscut in 2007, datorita faptului ca devenise imaginea parfumului Dolce&Gabbana – Light Blue, impreuna cu Marija Vujovic si fotografiat de Mario Testino, avand peste 11 milioane de accesari online. 4 ani mai tarziu, D&G scoate pe piata 280 de pagini intitulate “David Gandy by Dolce&Gabbana”, un omagiu adus colaborarii dintre model si celebra casa de moda.

Din februarie 2011, el scrie regulat pe blogul Vogue – Marea Britanie, unde abordeaza subiecte ca moda, stil, masini, antichitati, viata din Londra si chiar despre propria cariera.

model-David-Gandy

In 2013, s-au auzit zvonuri ca David Gandy a investit intr-o companie care producea inghetata sanatoasa, iar la inceputul anului 2015, a cumparat un label mic de pantofi. A facut de asemenea, multe acte caritabile, fiind numit ambasador in acest sens de catre multe organizatii si publicatii.

In 2008 Glamour – Spania l-a numit “Most Beautiful International Male Face”, in 2009 Forbes l-a clasat pe locul al treilea ca cel mai de succes model masculin – dupa Matt Gordon si Sean O’Pry, in 2010 a fost primul model masculin nominalizat la “Model of the Year” de British Council of Fashion, doi ani mai tarziu, primind aceeasi distinctie, iar premiile nu se opresc aici.

  • cand era mic era grasut si nu stia nimic despre moda
  • il admira pe Paul Newman
  • ii plac masinile (detine un Mercedes 190Sl clasic)

Este reprezentat de Ford Models (New York), New Madison (Paris), Why Not Model Management (Milan), View Management (Barcelona), IMM Bruxelles.

Foto: wikipedia.com

Comments are off this post!