Biografie Edwin Oudshoorn

Brand

Biografie Edwin Oudshoorn

212

Nascut la data de 30 aprilie 1980, Edwin Oudshoorn este un artist olandez, care are moda in sange. Lucreaza cu inima si sufletul, care ii traduce dragostea pentru viata in colectiile sale cu multe fatete, avand deja stilul recunoscut; avand la activ multe colectii romantice, Oudshoorn isi spune povestile.

edwin-oudshoorn

Edwin Oudshoorn

A absolvit in 2004 Design Academy in Arnhem cu summa cum laude, cu o colectie inspirata din emotiile copilariei petrecute intr-un mic sat. Atelierul sau actual se afla in centrul Amsterdamului, vis a vis de o biserica veche. A primit in 2005 Frans Molenaar Couture-Prize pentru colectia sa, inspirata de femile din St. Petersburg. Proiectele sale sunt de basm, cu siluete care plutesc, piese artizanale, avand mii de paiete si cristale swarovski cusute individual pe fiecare piesa, combinata cu piele colorata tule, matase vopsita la mana si lana.

edwin-oudshoorn-return-to-home-set19 edwin-oudshoorn-fools-paradise-set-1 edwin-oudshoorn-fools-paradise-set-11

  • Prezentarile sale – atat in Olanda cat si internationale, au avut loc de multe ori in muzee diferite: Rijksmuseum, The Gemeentemuseum in Haga, Stedelijk Museum Amsterdam, Teylers Museum si Musee de la Vie Romantique in Paris pe timpul Couture Week.
  • Edwin Oudshoorn realizeaza creatii de asemenea pentru teatru, in 2007 el creand costumele pentru opera Iphigenie si Aulide, jucata la Academie Royale de Musique La haye. Proiectele sale pot fi vazute de asemenea in mult apreciatul Soldaat van Oranje si in multe filme si seriale tv.
  • Dar, mai presus de toate, Edwin Oudshoorn creeaza pentru clientii sai in particular, el transpunand povestile lor de viata, in rochiile pe care acestia si le doresc, cu maiestria sa atemporala si simtul innascut pentru creatii dramatice, care reprezinta deja semnatura sa.

Colectii-Edwin-Oudshoorn-fyt14 Colectii-Edwin-Oudshoorn-rem7 Colectii-Edwin-Oudshoorn-rem20

Colectii Edwin Oudshoorn

Return to Home’ ianuarie 2015
Fools Paradise’ ianuarie 2014
Remembered Colours’ ianuarie 2013
Forget your Troubles’ iulie 2012
Aruba in Style’ noiembrie 2011
Wie eine Hinde’ iulie 2011
Pining for the Heavens’ iulie 2010

Info&Foto: edwinoudshoorn.com

Comments are off this post!