Biografie Kellan Lutz

Biografie kellan Lutz

Nascut pe 15 martie 1985, Kellan Lutz este un model si actor de origine americana, fiind cunoscut in mod special datorita rolului din seria The Twilight Saga; a mai jucat in Poseidon, Immortals, The Expendables 3, Hercules, sa. Lutz s-a nascut in Dickinson – North Dakota, este undeva la mijloc ca varsta si mai are 7 frati; a urmat Chapman University in ingineria chimica.
Dupa liceu s-a mutat in Los Angeles. Vorbeste fluent limba spaniola si se pare ca este foarte bun in ceea ce priveste dialectele.

Kellan Lutz a inceput modelingul la varsta de 13-14 ani si este reprezentat de Ford Models.

  • In 2010, a aparut in campania Calvin Klein underwear.
  • Este un sustinator PETA si lupta pentru adoptarea animalelor si nu pentru a fi cumparate, el insusi adoptand un caine – Kola.
  • Ii place sa se uite la filme horror, dar prefera sa aiba roluri de actiune.

Kellan Lutz este de asemenea un explorator pasionat, caruia ii place aventura si care cauta experiente memorabile oriunde s-ar afla :

“daca nu inveti sa fii fericit unde esti, nu vei ajunge niciodata unde vrei sa fii”

Este pasionat de sport: antrenament cu greutati, baseball, baschet, skateboard, lacrosse, inot, tenis, schi nautic, parasutism; daca nu avea aceasta cariera, i-ar fi placut sa faca parte din Navy SEAL.

Kellan Lutz este implicat in diverse acte de caritate – Saving Innocence luptand pentru salvarea si reabilitarea copiilor care sunt victime ale traficului de fiinte umane din SUA; ajuta aceasta asociatie in fiecare an de ziua lui de nastere, donand bani. Face in mod regulat campanii pentru a sustine aceasta cauza.