Biografie model de top Gemma Ward

Supermodele

Biografie model de top Gemma Ward

8

Nascuta pe data de 3 noiembrie 1987 in Perth (Australia de Vest), Gemma Louise Ward  este un model si actrita de origine australiana. A avut contact cu modelingul la varsta de 14 ani, un an mai tarziu facandu-si debutul la Australian Fashion Week si in scurt timp, devenind cel mai tanar model (16 ani) care a debutat in editia americana Vogue. Dupa ceva timp, a aparut pe coperta Teen Vogue si Time. A fost descoperita cand a intrat la un spectacol de televiziune “Search for a Supermodel”, dar a  declarat catre The Sunday Telegraph ca a ajuns acolo accidental.

Caracteristici fizice Gemma WardInaltime 176 Piept 81 Talie 60 Solduri 89 Marime pantofi 38.5 Culoare ochi albastri-verzi Culoare par blond

Gemma Ward  si-a dorit sa practice actoria din momentul in care a jucat in Hansel si Gretel la varsta de 10 ani. Dar viata i-a oferit alte surpriza, aparitia sa fragila si aspectul unic, atragand atentia agentiei  Vivien’s Model Agency, pentru ca apoi sa-i starneasc admiratia lui David Cunningham de la IMG New York, prin look si increderea pe care o degaja.

biografie-gemma-ward-despre-gemma-ward

“Nu m-a interesat niciodata cum arat.

In zilele de astazi cu Instagramul si selfiu-urile va puteti pacali crezand ca imaginea e totul. De aceea, cred ca a cultiva o lume interioara este foarte importanta, pentru ca poti straluci prin ea.”

Cariera ei a luat o panta ascendenta, in februarie 2005 participand la nu mai putin de 20 de spectacole de moda, devenind la 17 ani, imaginea parfumului Obsession Night de Calvin Klein, eliminand-o pe Kate Moss din ecuatie. Cifrele arata ca pentru aceasta campanie, Gemma Ward a incasat aproximativ 1,3 milioane dolari si a incheiat contracte similare cu Burberry si Valentino.

S-a reintors pe podium in spectacolul Prada primavara-vara 2015 la Milano fashion Week, fiind anuntata ca imaginea acestui brand. A devenit apoi ambasadorul australian al Coca Cola Life (varianta celebrei bauturi racoritoare avand putin calorii si fiind indulcita cu stevie). Cea mai recenta aparitie a modelului australian Gemma Ward este in luna iulie 2016 pe coperta Elle-Australia.

  • Are si o sora mai mare – Sophie Ward, care a fost model dar nu a continuat afirmand ca este plictisitor.
  • A participat la lansarea Vogue China, peste 300000 de exemplare fiind vandute in primele 3 ore.
  • In 2008, cand era la apogeul carierei, a disparut de pe scena dupa decesul prietenului ei – Heath Ledger.
  • Filmul preferat – Quase Famosos (2000)
  • Este fan Bob Marley.

Gemma Ward este reprezentata de IMG New York, IMG Paris, IMG Milano, IMG Londra, IMG Australia

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *