Biografie model de top Gemma Ward

Supermodele

Biografie model de top Gemma Ward

77

Nascuta pe data de 3 noiembrie 1987 in Perth (Australia de Vest), Gemma Louise Ward  este un model si actrita de origine australiana. A avut contact cu modelingul la varsta de 14 ani, un an mai tarziu facandu-si debutul la Australian Fashion Week si in scurt timp, devenind cel mai tanar model (16 ani) care a debutat in editia americana Vogue. Dupa ceva timp, a aparut pe coperta Teen Vogue si Time. A fost descoperita cand a intrat la un spectacol de televiziune “Search for a Supermodel”, dar a  declarat catre The Sunday Telegraph ca a ajuns acolo accidental.

Caracteristici fizice Gemma WardInaltime 176 Piept 81 Talie 60 Solduri 89 Marime pantofi 38.5 Culoare ochi albastri-verzi Culoare par blond

Gemma Ward  si-a dorit sa practice actoria din momentul in care a jucat in Hansel si Gretel la varsta de 10 ani. Dar viata i-a oferit alte surpriza, aparitia sa fragila si aspectul unic, atragand atentia agentiei  Vivien’s Model Agency, pentru ca apoi sa-i starneasc admiratia lui David Cunningham de la IMG New York, prin look si increderea pe care o degaja.

biografie-gemma-ward-despre-gemma-ward

“Nu m-a interesat niciodata cum arat.

In zilele de astazi cu Instagramul si selfiu-urile va puteti pacali crezand ca imaginea e totul. De aceea, cred ca a cultiva o lume interioara este foarte importanta, pentru ca poti straluci prin ea.”

Cariera ei a luat o panta ascendenta, in februarie 2005 participand la nu mai putin de 20 de spectacole de moda, devenind la 17 ani, imaginea parfumului Obsession Night de Calvin Klein, eliminand-o pe Kate Moss din ecuatie. Cifrele arata ca pentru aceasta campanie, Gemma Ward a incasat aproximativ 1,3 milioane dolari si a incheiat contracte similare cu Burberry si Valentino.

S-a reintors pe podium in spectacolul Prada primavara-vara 2015 la Milano fashion Week, fiind anuntata ca imaginea acestui brand. A devenit apoi ambasadorul australian al Coca Cola Life (varianta celebrei bauturi racoritoare avand putin calorii si fiind indulcita cu stevie). Cea mai recenta aparitie a modelului australian Gemma Ward este in luna iulie 2016 pe coperta Elle-Australia.

  • Are si o sora mai mare – Sophie Ward, care a fost model dar nu a continuat afirmand ca este plictisitor.
  • A participat la lansarea Vogue China, peste 300000 de exemplare fiind vandute in primele 3 ore.
  • In 2008, cand era la apogeul carierei, a disparut de pe scena dupa decesul prietenului ei – Heath Ledger.
  • Filmul preferat – Quase Famosos (2000)
  • Este fan Bob Marley.

Gemma Ward este reprezentata de IMG New York, IMG Paris, IMG Milano, IMG Londra, IMG Australia

Comments are off this post!