Biografie model de top Lindsey Wixson

Supermodele

Biografie model de top Lindsey Wixson

30

Lindsey Wixson este un model american cunoscuta pentru buzele sale sistrunga intre dintii din fata. Ea s-a remarcat in campaniile publicitare pentru nume mari, Chanel, John Galliano, Versace Vanitas, Miu Miu, Jill Stuart, Alexander McQueen fiind doar cateva.

S-a nascut dintr-o familie in care tatal Thomas este instalator de antene de satelit, iar mama Michele – sofer de autobuz scolar; mai are o sora – Kirsten.
La varsta de 12 ani, ea avea deja o inaltime de aproximativ 1,70, multi sugerandu-i sa devina model. Astfel, ea a inceput sa se intereseze despre acest lucru, a citit povesti de succes, a studiat reviste de moda si carierele unor nume mari in modeling. A semnat cu un agent local cu care nu a avut succes, astfel ca, parintii au luat un imprumut si au mers cu ea in Los Angeles.

Caracteristici fizice Lindsey WixsonInaltime: 178 Greutate: 55 Piept: 84 Talie: 58,5 Solduri: 89 Culoare ochi: albastri Culoare par: blond Marime picior: 39

supermodel-Lindsey-Wixson

Wixson si-a inceput cariera in modeling dupa ce a semnat cu Vision Models in Los Angeles. La varsta de 15 ani, ea a primit primul job – pentru Vogue Italia, dupa ce a fost selectata de Steven Meisel, iar debutul pe Catwalk si l-a facut in 2010 in cadrul New York Fashion Week cand a defilat pentru Cynthia Steffe. Lindsey Wixson a deschis in primavara aceluiasi an, spectacolul Prada si a inchis spectacolul Miu Miu in Paris, fiind una dintre cele mai de succes modele debutante; a devenit imediat imaginea Miu Miu pentru primavara 2010.
Fiind vazuta ca un star intr-o puternica ascensiune, Wixon a aparut in campaniile pentru sezonul primavara/vara 2011 pentru Mulberry, Barney, Alexander McQueen, Jill Stuart, Versace, Chanel.

[trendmag_alert class=”alert alert-info alert-dismissable fade in”]

Dupa ce termina cariera de modeling, ea si-ar dori sa devina pilot.

A afirmat ca modeling-ul a ajutat-o sa aiba incredere in ea!

Pasiunile sale sunt arta si scrisul.

[/trendmag_alert]

Lindsey are grija de pielea sa consumand multa apa si dormind suficient; ia de asemenea  vitamine si incurajeza si pe cei din jur sa faca. Pentru baile sale, cere ulei de nuca de cocos si sare de mare din Himalaya si se pare ca nu poate trai fara acestea in timpul saptamanei modei.

Are contracte incheiate cu New York The Society Management, Paris Elite Paris, Milan d’management group, London Storm Management, Copenhagen Elite Copenhagen, Los Angeles VISION Los Angeles, Stockholm Elite Stockholm.

Comments are off this post!